Segons Muñoz, el líquid té una propietat que el fa encaixar ingredients, per aquest motiu, no descarta incorporar-lo en diferents plats. Però, el xef basc, no seria el primer cuiner a introduir el semen de peix a la cuina europea, alguns restaurants a Sicília ja han experimentat amb l'ingredient combinant-lo amb la pasta.
Cal recordar que Muñoz és un prestigiós i conegut xef arreu del món, de fet, el 2022 va ser guardonat com el millor cuiner del món en els Best Chef Award. La inclusió del semen del peix globus, per tant, seria una demostració més de la seva creativitat i capacitat per experimentar amb diferents ingredients provinents d'incomptables indrets. Encara que per a molts pugui sobtar, el xef sempre ha deixat clar la seva tendència a oferir noves experiències als comensals dels seus restaurants.
Tot i que es tracti d'una proposta, Muñoz ja ha començat a experimentar amb el shirako per estar a l'avantguarda del que podria ser una tendència gastronòmica. El desenvolupament dels seus nous plats es podran gaudir en el nou restaurant a Madrid.