menjar

Sabor i realitat virtual: així són els bombons «phygitals» de Jordi Roca

El Celler de Can Roca i el MWCapital presenten una degustació de dolços que marida imatges 360 graus amb gustos diferents

10 coses que has de saber sobre vins catalans i que potser no sabies

, Barcelona | 01/03/2023 a les 09:17h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Gastronomia, Jordi Roca, germans Roca, Mobile World Congress, Celler de Can Roca
Un visitant del Mobile menjant un bombó dels germans Roca
Un visitant del Mobile menjant un bombó dels germans Roca | ACN
La fundació Mobile World Capital i el Celler de Can Roca han presentat aquest dimarts al Mobile World Congress una degustació de bombons phygital, que vol transmetre la tecnologia a les persones mitjançant experiències. 

L'empresa espanyola especialitzada en el desenvolupament de productes i solucions software Future Space ha dissenyat la part de realitat virtual del projecte, una tecnologia que pot tenir casos d'ús molt diferencials i que es poden convertir en molt comuns.

Per la seva part, el responsable de dolços d'El Celler, Jordi Roca, ha explicat que amb aquesta tecnologia han pogut "arribar a la màxima expressió del gust" per crear tres bombons amb sabors diferents -picant, àcid i dolç- en una degustació 260 graus que marida imatges amb sabors.

El responsable d'executar aquest projecte ha estat Damian Asslop, que espera que la degustació també sigui una "experiència educativa" de com concebre els sabors. Des de la Mobile World Capital expliquen que fer aquesta degustació amb realitat virtual és "com un viatge oníric en què es pot interactuar amb els sabors". 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Imatge il·lustrativa
Maridem un vi blanc ab criança de la DO Catalunya amb una torrada de salmó fumat
El president de la DO Cava, Javier Pagés.
El president de la DO Cava, Javier Pagés. | DO Cava
Jordi Bes Lozano
Les expedicions de cava assoleixen el rècord de 254 milions d'ampolles el 2022 i el seu president creu que és "broma" que s'articuli una DO entre Clàssic Penedès i Corpinnat