Des d’aiguardents, licors destil·lats i macerats, vins fortificats, fermentats de fruites i llegums o cerveses. Per Josep Roca, Esperit Roca és el retorn a viatges imaginats durant la seva infantesa: «Des de petit, al bar dels pares, vaig viure amb fascinació el món dels aiguardents i licors. Contemplar les etiquetes em feia viatjar imaginant països. Ara compateixo la il·lusió de l’infant per compartir natura líquida, recuperar memòria antiga i compartir paisatges embotellats», comenta Josep Roca.
El catàleg inclou dues Sèries diferenciades. La Sèrie Paratge és l’essència i l’eix vertebrador del projecte on paisatges amb una significació especial per als germans Roca inspiren totes i cada una de les propostes: inicialment la Ginebra de Te de Roca i l’Aiguardent de Garrofa.

Foto: web Esperit Roca
Els propers mesos arribarà el Vi amb Arrels, un vi aromatitzat que completarà la tríada de productes de sortida. La Sèrie Paratge neix amb la voluntat d’expandir-se amb un ventall crei- xent de begudes que s’anirà descobrint poc a poc.
La Sèrie Cacau connecta amb Casa Cacao, la fàbrica de xocolata d'El Celler de Can Roca. La constitueixen tres begudes que fan brillar el cacau des d’una perspectiva líquida: la Ginebra de Cacau, l’Esperit de Cacau i el Licor de Cacau.
Com remarca Josep Roca, «la cuina líquida surt d’El Celler de Can Roca per escampar el plaer de la conversa amb unes gotes d’esperit de vida lenta, natural, valuosa». A partir del 24/1/23 els productes es podran trobar a la botiga de Casa Cacao i Hotel Casa Cacao a Girona i al Popup de Casa Cacao al Mandarin Oriental de Barcelona. També disponibles a la web: www.esperit-roca.com.