El Celler de Can Roca treu al mercat una nova línia de begudes

​​Neix Esperit Roca, la seva cuina líquida inspirada en els paratges que han captivat Joan, Josep i Jordi.

| 23/01/2023 a les 15:12h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, Esperit Roca, El Celler de Can Roca
Imatge il·lustrativa
web Esperit Roca
Esperit Roca neix per la voluntat dels tres germans d’aportar la seva visió dels paisatges, de destil·lar-los i de brindar-ne una nova mirada líquida. És la concreció de la recerca durant els darrers set anys, en què s’han desenvolupat multitud de begudes servides a El Celler de Can Roca com a maridatge, aperitiu o sobretaula.

Des d’aiguardents, licors destil·lats i macerats, vins fortificats, fermentats de fruites i llegums o cerveses. Per Josep Roca, Esperit Roca és el retorn a viatges imaginats durant la seva infantesa: «Des de petit, al bar dels pares, vaig viure amb fascinació el món dels aiguardents i licors. Contemplar les etiquetes em feia viatjar imaginant països. Ara compateixo la il·lusió de l’infant per compartir natura líquida, recuperar memòria antiga i compartir paisatges embotellats», comenta Josep Roca. 

El catàleg inclou dues Sèries diferenciades. La Sèrie Paratge és l’essència i l’eix vertebrador del projecte on paisatges amb una significació especial per als germans Roca inspiren totes i cada una de les propostes: inicialment la Ginebra de Te de Roca i l’Aiguardent de Garrofa.
 


Foto: web Esperit Roca


Els propers mesos arribarà el Vi amb Arrels, un vi aromatitzat que completarà la tríada de productes de sortida. La Sèrie Paratge neix amb la voluntat d’expandir-se amb un ventall crei- xent de begudes que s’anirà descobrint poc a poc. 

La Sèrie Cacau connecta amb Casa Cacao, la fàbrica de xocolata d'El Celler de Can Roca. La constitueixen tres begudes que fan brillar el cacau des d’una perspectiva líquida: la Ginebra de Cacau, l’Esperit de Cacau i el Licor de Cacau.

Com remarca Josep Roca, «la cuina líquida surt d’El Celler de Can Roca per escampar el plaer de la conversa amb unes gotes d’esperit de vida lenta, natural, valuosa». A partir del 24/1/23 els productes es podran trobar a la botiga de Casa Cacao i Hotel Casa Cacao a Girona i al Popup de Casa Cacao al Mandarin Oriental de Barcelona. També disponibles a la web: www.esperit-roca.com.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Imatge il·lustrativa
El festival tindrà lloc els dies 22 i 23 d’abril a Batea, en el marc de la Primavera de la DO Terra Alta, 10 dies d’activitats relacionades amb el vi DO Terra Alta, l’enoturisme, la cultura i el patrimoni de la comarca
Imatge il·lustrativa
L' objectiu és establir i enfortir les aliances entre ambdues institucions sobretot en matèria d’investigació i recerca
Imatge il·lustrativa
Miquel Hudin
Seguirà creixent la tendència de les Newsletters o desapareixerà de la mateixa manera que van extingir-se els blogs?