CIMERA A BARCELONA

Aquest és cuiner català del càtering de la cimera hispanofrancesa a Barcelona

L'àpat dissenyat pel moianès és de tipus còctel i consta de clàssics de temporada, com ara caneló i croquetes tradicionals

Leo Messi fitxa a un reconegut cuiner català per als seus restaurants

, Barcelona | 20/01/2023 a les 08:15h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Gastronomia, Cuina, Cimera hispanofrancesa, Gastronomia, Política, Barcelona, Cimera a Barcelona, Nandu Jubany
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Una de les intrigues d'aquest dijous en el marc de la cimera hispanofrancesa que se celebra a Barcelona era on dinarien els caps d'estat espanyol i francès, Pedro Sánchez i Emmanuel Macron. Doncs bé, intriga resolta. Ho ha avançat RAC1. Els i les organitzadores de la cimera a la capital catalana han contractat el prestigiós cuiner de Monistrol de Calders (Moianès), Nandu Jubany, per servir el càtering al Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC).

Segons s'ha pogut saber, el dinar ha estat de tipus còctel amb clàssics de temporada, com ara coca amb poma caramel·litzada i foie-gras, caneló tradicional, torradetes amb tòfona i vel d’ibèric, i les reconegudes croquetes del Nandu. Per a les delegacions i la resta de personal que treballa a la cimera serviran càtering tipus brunch.
 


Nandu Jubany, al nou restaurant. Foto: Dívik


Jubany no és el primer xef català que s'encarrega de l'àpat d'una cita important. El 2019 els germans Roca van preparar el menú de la Cimera del Clima. Van batejar els plats del Celler amb el nom La terra s'esgota. Aleshores, van servir vi de l'Empordà de vinyes que van sobreviure els incendis del juliol del 2012, vi de la Conca de Barberà, del celler que va desaparèixer per la riuada del Francolí, i vi de Xile, país on s'havia de celebrar la cimera que, finalment, es va traslladar a Madrid.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Imatge il·lustrativa
El festival tindrà lloc els dies 22 i 23 d’abril a Batea, en el marc de la Primavera de la DO Terra Alta, 10 dies d’activitats relacionades amb el vi DO Terra Alta, l’enoturisme, la cultura i el patrimoni de la comarca
Imatge il·lustrativa
L' objectiu és establir i enfortir les aliances entre ambdues institucions sobretot en matèria d’investigació i recerca
Imatge il·lustrativa
Miquel Hudin
Seguirà creixent la tendència de les Newsletters o desapareixerà de la mateixa manera que van extingir-se els blogs?