Quatre dies per tancar la convocatòria del Digital Wine Contest

El Digital Wine Contest s'ha convertit en el primer concurs dedicat a premiar la creació de continguts relacionats amb el sector vitivinícola

| 16/01/2023 a les 09:26h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Catalunya, Digital Wine Contest
Imatge il·lustrativa
El proper 20 de gener és la data límit per presentar les candidatures a Millor Vídeo, Millor Imatge, Millor Text i Millor Prescriptor del Digital Wine Contest (DWC) organitzat per la Denominació d’Origen Catalunya. Les inscripcions es poden realitzar a través del web de la DO Catalunya fins a les 23:59h del dia 20.

Un cop tancada la convocatòria, totes les candidatures a les diferents categories seran revisades per un jurat popular, que triarà 8 finalistes per a cadascuna d’aquestes categories. Els finalistes es penjaran al web perquè tothom els pugui votar entre el 26 de gener i el 5 de febrer.

Elecció dels guanyadors

L’elecció del guanyador en la categoria de Millor Prescriptor serà 100% a través del vot popular. En les categories de Millor Vídeo, Millor Imatge i Millor Text, d’entre els 8 finalistes, un 50% recaurà sobre el vot popular i l’altre 50% sobre el jurat professional, i estaran seguides i verificades per notari.

Les categories i el premis per categoria són:

Millor Vídeo sobre #vicatalà i cultura vitivinícola – 1.500 € de premi
Millor Imatge sobre #vicatalà i cultura vitivinícola - 1.500 € de premi
Millor Text sobre #vicatalà i cultura vitivinícola - 1.500 € de premi
Millor Prescriptor sobre #vicatalà i cultura vitivinícola – 2.000 € de premi

Bases i inscripcions

Al web del concurs hi ha publicada tota la informació necessària per realitzar les inscripcions: bases completes i formularis d’inscripció per a cada categoria, que cal emplenar i retornar seguint les instruccions facilitades. No s’acceptarà cap candidatura que no hagi emplenat i enviat el formulari correctament abans de les 23:59h del 20 de gener.

Trajectòria dels Digital Wine Contest

El premis van néixer fa més de 16 anys, convertint-se en el primer concurs dedicat a premiar la creació de continguts relacionats amb el sector vitivinícola, en aquell moment especialment els blogs. Des d’aleshores, les plataformes, les tendències i la manera de comunicar i consumir aquests continguts han canviat molt.

El DWC ha sabut anar-se adaptant a aquestes noves tendències. Sense anar més lluny, la passada edició va incloure una nova categoria: la de Millor Prescriptor, per reconèixer la tasca de difusió de la cultura del vi, sobretot en un moment on la creació de continguts és tan massiva i alhora efímera que la prioritat és sempre la de ser concisos i capaços de connectar amb els usuaris de manera immediata.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Javier Pagés, president de la Barcelona Wine Week
Javier Pagés, president de la Barcelona Wine Week
Sergi Cortés
Javier Pagés, president de la BWW, es mostra satisfet amb les xifres d'expositors i de compradors internacionals de la Barcelona Wine Week d'aquest 2023
Pack feina de la nova marca Closca
Pack feina de la nova marca Closca
Jordi Bes Lozano
La cooperativa Fruits Secs i Olis (FSO) Garrigues llança la marca Closca per promoure el consum de proximitat i demostrar que l'agricultura té futur
Imatge il·lustrativa
PDPhotos, Pixabay
​Torres Brandy és la marca de brandi preferida dels bartenders segons la revista Drinks International