El president de la DO Tarragona dimitex abans de ser reprovat

L'entitat ha comunicat que “després de tres anys i mig de presidència, una etapa de clara transformació i evolució de la DO Tarragona, Vicenç Ferré ha dimitit aquest matí a causa de les pressions internes"

​La DO Tarragona apuntala i expandeix la identitat del macabeu

| 12/01/2023 a les 13:44h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Denominacions d'Origen, Vicenç Ferré, DO Tarragona
Vicenç Ferré ha sigut president de la DO Tarragona durant tres anys i mig
Vicenç Ferré ha sigut president de la DO Tarragona durant tres anys i mig | Joan Carrion
El president de la DO Tarragona, Vicenç Ferré, que ha estat al capdavant de l'entitat els darrers 3 anys i mig, ha dimitit per "pressions internes".

Ferré ha enviat una carta als cellers de la DO on assegura que "degut a les pressions de l’equip administratiu de la DO Tarragona que no ha volgut adaptar-se a una dinàmica de progrés i innovació i quatre consellers que ho han recolzat i que demanen la reprovació de la presidència, us deixo la meva carta de dimissió del meu càrrec com a President de la DO Tarragona. Espero que aquesta decisió serveixi perquè es presenti un nou pla estratègic millor o diferent del que s’ha estat duent a terme. L’estarem esperant amb ganes de llegir-lo".

Segons indicava ahir el diari tarragoní de vins vinassos.cat, "la seva dimissió es fa efectiva tot just abans que a la convocatòria d’avui es tractés un punt que plantejava la seva reprovació a partir de la petició de la majoria de membres d’aquest organisme", tot i que Ferré sosté en el seu comunicat que "el resum de tota aquesta experiència és que el vaixell del vi DO Tarragona ha agafat un rumb decidit i sap cap on vol anar".

Vicenç Ferré és propietari fundador del celler Mas Vicenç, a Cabra del Camp. És tècnic superior en enologia i viticultura i Màster MBA en direcció i administració d’empreses.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

COMENTARIS

Normal que passi això
Anònim, 13/01/2023 a les 10:25
+0
-1
Es el que passa quan totes les decissions o actuacions les fas sense tenir en compte als teus companys. Només calia escoltar als demés una mica sense sempre estar mirant-se el melic.
Massa presidencialista
Anònim, 13/01/2023 a les 10:36
+0
-1
El sr vicenç ferré durant aquests 3 anys i mig haurà fet coses bones i dolentes... el problema es quan tot el que fas no ho parles, ni cerques cap tipus de consens... si no que tot ho fas com tu creus. El petit dictador de la DO Tarragona ja és història.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Imatge il·lustrativa
El festival tindrà lloc els dies 22 i 23 d’abril a Batea, en el marc de la Primavera de la DO Terra Alta, 10 dies d’activitats relacionades amb el vi DO Terra Alta, l’enoturisme, la cultura i el patrimoni de la comarca
Imatge il·lustrativa
L' objectiu és establir i enfortir les aliances entre ambdues institucions sobretot en matèria d’investigació i recerca
Imatge il·lustrativa
Miquel Hudin
Seguirà creixent la tendència de les Newsletters o desapareixerà de la mateixa manera que van extingir-se els blogs?