maridatge

Panettone de xocolata amb Cava Castell d'Or Orgànic

Us proposem una combinació segura per aquestes festes; un Panettone amb un Cava brut de Castell d'Or

​Ou de reig i cansalada del coll amb Cuvée Especial de Rovellats

| 12/12/2022 a les 20:11h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Gastronomia, Panettone de xocolata, Castell d'Or Orgànic
Els àpats de les festes de Nadal requereixen sempre postres i bombolles. No serem nosaltres qui estigmatitzarem els Caves per a les postres. No. El Cava, segons la criança i el sucre que porti, ens pot acomppanyar tot un àpat de principi a final. Des dels aperitius, passant pels primers i segons plats (pasta, canalons, marisc, peix, carn...) i acabant per les postres, més o menys dolces.

Tot i així, els àpats festius i els brindis s'han de fer, sí o sí, amb bones bombolles. Per això us proposem unes postres molt típiques de Nadal, els Panettones de fruita o xocolata (ja siguin elaborats a casa o comprats al vostre forn de confiança), i que els combineu amb el Cava Orgànic Brut de Castell d'Or.
 
Un cava d'aspecte visual molt pàl·lid, amb moltes aromes de fruita tropical i fruita blanca i una bombolla fina i ben integrada.
Un escumós que us pot acompanyar tot l'àpat, sobretot si feu carns blanques, peixos o mariscs, però que de ben segur la seva acidesa, la criança (mínim 14 mesos) i la mica de sucre (és un Cava Brut) us harmonitzarà a la perfecció amb un Panettone de xocolata.

 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
pixabay
La Guia de Vins de Catalunya proclama el vi Turó d’en Mota 2008 de Recaredo (Corpinnat) com a Millor Vi de l’Edició 2023
Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Imatge il·lustrativa
El festival tindrà lloc els dies 22 i 23 d’abril a Batea, en el marc de la Primavera de la DO Terra Alta, 10 dies d’activitats relacionades amb el vi DO Terra Alta, l’enoturisme, la cultura i el patrimoni de la comarca
Imatge il·lustrativa
L' objectiu és establir i enfortir les aliances entre ambdues institucions sobretot en matèria d’investigació i recerca
Imatge il·lustrativa
Miquel Hudin
Seguirà creixent la tendència de les Newsletters o desapareixerà de la mateixa manera que van extingir-se els blogs?