93 punts sobre 100, aquest és el vermut català que triomfa a EUA

Dos Déus Origins Red Reserve obté la millor puntuació a Wine Enthusiast

Aquest és el millor vi de guarda català segons la premsa americana

| 22/11/2022 a les 17:59h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Els vins de la setmana, vermut, Wine Enthusiast
Còctel Negroni, amb vermut.
Còctel Negroni, amb vermut. | Pixabay
Màxim reconeixement per al nou Vermouth Dos Déus Origins Red Reserve, que assoleix una puntuació de 93 punts sobre 100 a l'edició 2022 de la prestigiosa revista Wine Enthusiast, una de les publicacions especialitzades en vins i espirituosos més influents del món i de les més importants dels Estats Units.

Dos Déus és una marca insígnia de la micro destil·leria Priorat B&D Lab de Bellmunt del Priorat. Reconeixement que elogia la qualitat de la seva elaboració i els mètodes tradicionals combinant el pas per bótes de Priorat i Jerez.

Aquest vermut Red Reserve s'elabora amb vins de la zona i la presència de més de 40 herbes i espècies en la seva aromatització. Destaquen, a més del donzell, la fusta de sàndal o l'àloe vera. Madura en bótes de Jerez i del Priorat fins als 10 mesos, atorgant-li uns matisos harmònics, gran estructura i elegància abans d'embotellar-lo. Un aperitiu perfecte per prendre's només amb un parell de glaçons, considerat a més pels bàrmans com una joia per crear nous còctels de tall modern, aromàtics i de baixa graduació alcohòlica (15% alc.) com el Negroni Coffee Sour, una adaptació del clàssic Manhattan On The Rocks o el Toast with the Gods.
Des de Priorat B&D Lab sumen aquest reconeixement a altres rebuts l'últim any, com les medalles doble d'or i "Millor Vermut" dels Premis Vinari, "Best in Show" dels Excellence Vermouth Awards, o els múltiples premis aconseguits als Bartenders Brand Awards 2022, entre d'altres.

Vermouth Dos Déus Origins Red Reserve

Vista
: marró caoba, amb tons brillants i llàgrima densa.
Nas: les aromes especiades com el clau i la nou moscada es fonen amb les notes fumades de les bótes de Jerez i Priorat. Sensació semi dolça i molt voluminosa, equilibrada per una alta acidesa i notes amargues del vermouth.
Final: destaca la llarga persistència de notes herbàcies i de fusta de les bótes de Jerez.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Imatge il·lustrativa
Us proposem un Vi de Finca Qualificada, dos Grans Vins de Mas, dos Vins de Mas i un Vi de Zona de la DO Penedès
Al showroom de 'La Guia' de Barcelona van assistir més de 1.000 professionals
Al showroom de 'La Guia' de Barcelona van assistir més de 1.000 professionals
Uns 40 cellers presentarán els millors vins de 'La Guia' a Tarragona el pròxim dilluns dia 12 de desembre
Eugeni Llos (director general de Perelada), Javier Suqué (president) Rafael Aranda (RCR) i l'enòleg Delfí Sanahuja, a la inauguració del nou celler
Eugeni Llos (director general de Perelada), Javier Suqué (president) Rafael Aranda (RCR) i l'enòleg Delfí Sanahuja, a la inauguració del nou celler
​El grup va perdre 12,1 milions d'euros el 2021, un 63% menys que l'exercici anterior, gràcies a la venda de la divisió industrial Poligal per 25 milions.