RÀNQUINGS

El pa d'un forn català, premiat com un dels millors de l'Estat

El producte ecològic i de proximitat del 1904 Forn de Pa ha estat reconegut entre els 100 establiments de La Ruta Espanyola del Bon Pa

, Granollers, Catalunya | 21/11/2022 a les 16:08h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Gastronomia, Estrella de la Ruta Espanyola del Bon Pa, Pa, Granollers, pa Granollers, 1904 Forn de Pa Ecològic
Ernest Casi, al seu forn.
Ernest Casi, al seu forn. | Oriol Sánchez
"És com si ens haguessin donat una Estrella Michelin. Estem molt orgullosos de poder dir que un dels millors pans de l'Estat es fa a Granollers". Així d'entusiasmat s'ha mostrat el forner Ernest Casi, propietari de 1904 Forn de Pa Ecològic, tot just després de ser guardonat amb l'Estrella de la Ruta Espanyola del Bon Pa. El pa de pagès ecològic de l'establiment ha estat reconegut com un dels 100 millors d'Espanya per les plataformes Panatics i Panes de Calidad. 

"Estem molt contents de poder fer productes ecològics, que agradin i que cada cop més gent es pugui alimentar millor", ha explicat Casi a NacióDigital. L'etiqueta "ecològic" significa que tota la matèria prima amb la qual treballen, a banda del procés d'elaboració, ha d'estar lliure de químics, ha precisat el forner.

Aquesta setmana, Casi ha estat a València en una gala en la qual s'han entregat els premis. La Ruta Espanyola del Bon Pa premia 100 establiments que, primer, han destacat a les rutes autonòmiques. Tot seguit, se'ls visita de forma anònima per comprovar la qualitat del pa, però també la presentació del producte i l'atenció al públic.

El forn granollerí elabora els seus productes sense refinar, amb ingredients i productes de proximitat, fets a mà, amb massa mare i forn de sola.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Eugeni Llos (director general de Perelada), Javier Suqué (president) Rafael Aranda (RCR) i l'enòleg Delfí Sanahuja, a la inauguració del nou celler
Eugeni Llos (director general de Perelada), Javier Suqué (president) Rafael Aranda (RCR) i l'enòleg Delfí Sanahuja, a la inauguració del nou celler
​El grup va perdre 12,1 milions d'euros el 2021, un 63% menys que l'exercici anterior, gràcies a la venda de la divisió industrial Poligal per 25 milions.
El cuiner madrileny Alberto Chicote, en una imatge d'arxiu
El cuiner madrileny Alberto Chicote, en una imatge d'arxiu | EuropaPress
El xef i presentador de televisió defensa el preu "pel valor dels productes" que fa servir
Els guardonats en aquesta edició 2022
Els guardonats en aquesta edició 2022
​Cérvoles Estrats 2019 guanya la categoria de Millor Vi de la DO Costers del Segre 2022, l’Olivera V89 de la Cooperativa L’Olivera, Millor Blanc amb Criança i Millor Monovarietal de Macabeu