Abadal Wine & Gastro Experience: vi i gastronomia a les portes del Nadal

El dissabte 26 de novembre torna l'Abadal Wine & Gastro Experience, l'experiència enogastronòmica del celler Abadal que aquest any celebra la seva sisena edició

| 14/11/2022 a les 08:45h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Els vins de la setmana
Imatge il·lustrativa
El dissabte 26 de novembre tindrà lloc la sisena edició de l'Abadal Wine & Gastro Experience, la proposta del celler Abadal, a les portes del Nadal, que aquest any ofereix un enfocament més vínic i gastronòmic que mai.   

Aquesta nova edició ve acompanyada de moltes novetats, entre elles una nova barra de Vins de Col·lecció, per a poder degustar en exclusiva algunes de les joies vinícoles del celler (alguna anyada antiga i alguns vins de petites produccions). Pel que fa als tastos i a les experiències gastronòmiques, els visitants podran gaudir de nous maridatges, entre ells el Maridatge d'equilibris: vins Abadal amb fumats Carpier; Platets de tardor i la cuina del vi; el Dinar gastronòmic de Fusió amb Mutsuo Kowaki i el Dinar gastronòmic d'Autor amb Ca l'Amador.  

Com a cloenda de l'Abadal Wine & Gastro Experience, a les 20.30h s'oferirà un Sopar gastronòmic d'harmonies, contrastos i petits tresors de vi. Serà un diàleg a tres veus; una experiència gastronòmica d'autor amb el xef Jordi Llobet i amb els enòlegs Ramon Roqueta i Miquel Palau, per gaudir amb els cinc sentits d'una cuina creativa maridada amb alguns dels vins més exclusius del celler i explicades en primera persona.  

El dissabte 26 el celler obrirà les seves portes d'11 a 20h. Durant tota la jornada, els visitants hi podran trobar el ja tradicional mercat nadalenc del celler amb noves propostes de paradistes, gastronòmics i d'artesania; l'Espai Gastro Bar amenitzat amb tres noves actuacions musicals en directe; visites al celler, i algunes propostes pels menuts de la casa. També s'oferiran altres tastos i maridatges gastronòmics com Formatges i vi. Artesania i territori;  Tòfona i vi: un joc d'intensitats, sabors i aromes; la Bella Itàlia: degustació de platets italians amb vins Abadal; Tinta, Dolç i Vi o Tast Gourmet: tonalitats de mar i muntanya.  

Més informació i compra anticipada de tiquets a www.abadal.net/gastroexperience

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Els guardonats en aquesta edició 2022
Els guardonats en aquesta edició 2022
​Cérvoles Estrats 2019 guanya la categoria de Millor Vi de la DO Costers del Segre 2022, l’Olivera V89 de la Cooperativa L’Olivera, Millor Blanc amb Criança i Millor Monovarietal de Macabeu
Imatge il·lustrativa
El Pau Gener, xef del restaurant Vinòmic de La Garriga, ens proposa una recepta maridada per festes
El millor torró artesà de crema cremada
El millor torró artesà de crema cremada
Toni Roig, de La Colmena de Barcelona, s’ha imposat sobre un total de 52 participants de tot l’Estat.