Freixenet, sinònim de qualitat, innovació i experiència

La vocació de Freixenet, ha estat des dels seus orígens la innovació prioritzant la qualitat i buscant satisfer les necessitats i els gustos dels consumidors.

| 12/11/2022 a les 10:29h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Reportatges, Freixenet
Imatge il·lustrativa
Freixenet
L’excel·lència dels seus productes és fruit de més de 100 anys d’experiència i tradició vitivinícola, així com per la ferma aposta de la marca per la qualitat, la innovació i el desenvolupament sostenible, tecnològic i científic de la mà d’un extraordinari equip de professionals.
 
Freixenet disposa de cultius propis de llevats amb propietats enològiques excepcionals per elaborar els seus reconeguts caves. Aquests llevats únics van ser seleccionats en el seu dia per la cofundadora i enòloga de la companyia, Dolors Sala, i que Freixenet ha mantingut durant dècades gràcies a la recerca científica i a la gran tasca de l’equip d’enologia. Aquests llevats aporten un bouquet i unes aromes únics als caves de Freixenet, conferint-lis un segell propi. 
 
Des de fa dècades Freixenet ha fet una forta aposta per la sostenibilitat, la innovació i el desenvolupament d’una tecnologia capdavantera a la vegada que manté l’essència del mètode tradicional. En aquest sentit, Freixenet va ser pionera en els anys 70 introduint la fermentació a temperatura controlada en grans dipòsits d’acer inoxidable (600.000 litres) durant la primera fermentació i la utilització de premses pneumàtiques. Aquestes innovacions van suposar una gran millora en la qualitat dels caves del celler, que posteriorment es van generalitzar en tot el sector. En els anys 90 i 2000 Freixenet va desenvolupar una tecnologia robòtica puntera, pionera i pròpia que va permetre l’automatització i estandardització del procés d’elaboració, aconseguint gran eficiència i sostenibilitat i aplicant els més elevats estàndards de qualitat. 
 
Tot això ha estat possible gràcies a que Freixenet compta  amb un gran equip de professionals de prestigi, altament qualificats a nivell internacional, des d’enòlegs i mestres de celler fins a sommeliers i tècnics de qualitat.
 

 

Premis i reconeixements

La gran qualitat de Freixenet fa que sigui la marca més escollida pels consumidors i és un referent arreu del món, on Freixenet és sinònim de cava. A la vegada, la sòlida aposta per la innovació, la creativitat i l’avantguarda a través de productes diferencials fa que Freixenet sigui una marca premiada per prestigiosos concursos i està present a les millors guies a nivell nacional i internacional. 
 
- Recentment Freixenet ha rebut el reconeixement dels Premis Vinari, el concurs amb més repercussió del món vitivinícola català. El cava Freixenet premiat amb el premi Vinari d'Or ha estat l'elegant Elyssia Gran Cuvée. Així mateix, l'icònic i universal cava Freixenet Cordón Negro Brut, i l'aromàtic vi Freixenet Selección Especial Blanc, amb un marcat caràcter mediterrani i refrescant, han estat guardonats amb premi Vinari de Plata.
 
- La marca també ha triomfat en l’edició XXVII dels premis Giroví de 2022 amb medalla d’Or a Cordon Negro, Elyssia Gran Cuvée y Carta Rosé i plata amb el Vi tranquil Blanc Selecció Especial.
 
- El cava de Freixenet Cordón Negro Brut Magnum ha obtingut el National i Regional Trophy a la prestigiosa competició britànica The Champagne & Sparkling Wine World Championships 2021, encapçalada pel reconegut escriptor i crític de vins Tom Stevenson, sent reconegut com a millor cava del món i millor escumós d'Espanya.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
'El millor restaurant en una cava al Penedès', a Joc de Cartes
"El millor restaurant en una cava al Penedès", a Joc de Cartes | Tv3
Toni de la Rosa, de Torelló, ens escriu un article d'opinió després de concursar a Joc de Cartes
Imatge il·lustrativa
Us proposem un Vi de Finca Qualificada, dos Grans Vins de Mas, dos Vins de Mas i un Vi de Zona de la DO Penedès
Al showroom de 'La Guia' de Barcelona van assistir més de 1.000 professionals
Al showroom de 'La Guia' de Barcelona van assistir més de 1.000 professionals
Uns 40 cellers presentarán els millors vins de 'La Guia' a Tarragona el pròxim dilluns dia 12 de desembre