GASTRONOMIA

Els millors panettones del 2022 estan a Barcelona

Daniel Jordà, de la pastisseria Panes Creativos, rep el màxim reconeixement en la categoria normal i Eric Ortuño, de la Pastisseria l'Atelier, en la de xocolata

4 suggeriments per no fer «el cunyat» en matèria de vins

, Barcelona, Catalunya | 09/11/2022 a les 08:38h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Gastronomia, pastisseria Panes Creativos, Daniel Jordà, Pastisseria l'Atelier, Eric Ortuño, Millor Panettone Artesà d'Espanya 2022, panettones
Els panettones guanyadors en l'edició de 2022
Els panettones guanyadors en l'edició de 2022 | Gremi de Pastissers de Barcelona
El concurs Millor Panettone Artesà d'Espanya 2022 ha reconegut dos pastissers de Barcelona com els millors en les modalitats normal i de xocolata. Daniel Jordà, de la pastisseria Panes Creativos, ha rebut el màxim reconeixement en la primera categoria, mentre que Eric Ortuño, de la Pastisseria l'Atelier, en la segona.

És l'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona qui organitza el concurs i qui ha fet l'entrega dels premis, a la Fira de Barcelona, on s'està celebrant el Fòrum Gastronòmic de Barcelona entre el 7 i el 9 de novembre.

No és la primera vegada que els pastissers de la ciutat comtal copsen els elogis en aquest format però, els darrers anys, els premis havien marxat a altres localitats de Catalunya. La darrera edició del 2021, a la pastisseria Dolç de Sant Cugat del Vallès, amb Yann Duytsche, en la categoria normal; i a la pastisseria Cal Jan de Torredembarra, en la de xocolata, amb Rafel Aguilera.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Els guardonats en aquesta edició 2022
Els guardonats en aquesta edició 2022
​Cérvoles Estrats 2019 guanya la categoria de Millor Vi de la DO Costers del Segre 2022, l’Olivera V89 de la Cooperativa L’Olivera, Millor Blanc amb Criança i Millor Monovarietal de Macabeu
Imatge il·lustrativa
El Pau Gener, xef del restaurant Vinòmic de La Garriga, ens proposa una recepta maridada per festes
El millor torró artesà de crema cremada
El millor torró artesà de crema cremada
Toni Roig, de La Colmena de Barcelona, s’ha imposat sobre un total de 52 participants de tot l’Estat.