Es presenta la Guia de digitalització de micros i petits cellers

Aquesta guia està editada pel Consell Comarcal de l’Alt Penedès amb la col·laboració del Clúster Vitivinícola de Catalunya INNOVI

​INNOVI i els seus socis guanyen 12 projectes Next Generation

| 08/11/2022 a les 19:00h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, Guia de digitalització, INNOVI
Imatge il·lustrativa
Aquest dijous 10 de novembre a les 10.30 del matí es presentarà al Centre Àgora de Vilafranca del Penedès la Guia de digitalització de micros i petits cellers que ha elaborat el Consell Comarcal de l’Alt Penedès juntament amb el Clúster Vitivinícola de Catalunya INNOVI.

Aquesta guia posa en relleu els resultats d’un projecte que, mitjançant diferents assessoraments en l’àmbit digital a petits cellers, ha arribat a una sèrie de conclusions extrapolables a altres empreses del sector vitivinícola en el seu procés de transició digital, així com l’estratègia per a la digitalització del sector.

En aquesta jornada es presentaran diferents experiències de cellers de l'Alt Penedès  que han format part d'un projecte del Consell Comarcal de l'Alt Penedès per poder millorar el seu grau de digitalització. Un projevte que forma part del programa “Treball, Talent i Tecnologia” de la Diputació de Barcelona.

A l’acte hi intervindran Cristina De la Cruz, Consellera Comarcal d’Empresa i Ocupació i Productes de la Terra del Consell Comarcal de l’Alt Penedès; el President del Consell Comarcal, Xavier Lluch, el Clúster Manager d’INNOVI, Eloi Montcada i el Tinent d’Alcalde de l’àrea de Desenvolupament econòmic i projecció exterior de l’Ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort. A l’acte també hi participaran alguns dels consultors i cellers participants en el projecte. Aquest acte és obert i cal inscripció prèvia a través del web www.innovi.cat.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
'El millor restaurant en una cava al Penedès', a Joc de Cartes
"El millor restaurant en una cava al Penedès", a Joc de Cartes | Tv3
Toni de la Rosa, de Torelló, ens escriu un article d'opinió després de concursar a Joc de Cartes
Imatge il·lustrativa
Us proposem un Vi de Finca Qualificada, dos Grans Vins de Mas, dos Vins de Mas i un Vi de Zona de la DO Penedès
Al showroom de 'La Guia' de Barcelona van assistir més de 1.000 professionals
Al showroom de 'La Guia' de Barcelona van assistir més de 1.000 professionals
Uns 40 cellers presentarán els millors vins de 'La Guia' a Tarragona el pròxim dilluns dia 12 de desembre