Pel jurat del concurs CSWWC, aquest és el millor cava del món

The Champagne & Sparkling Wine World Championships, celebrat al Regne Unit, ha triat Freixenet Cordón Negro com el millor cava per segon any consecutiu.

Aquest és el vi que ha triomfat al Merchant Taylors Hall de Londres

| 08/11/2022 a les 16:02h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vins, Cordón Negro, Cava, CSWWC, Freixenet
Imatge il·lustrativa
El cava Cordón Negro Brut Magnum de Freixenet, líder mundial de vins escumosos de qualitat, ha estat premiat per segon any consecutiu amb els premis National i Regional Champion al prestigiós concurs internacional The Champagne & Sparkling Wine World Championships, celebrat a Londres, valorant-lo així com el millor escumós d’Espanya i millor cava del món, respectivament.

A més a més, Cordón Negro també ha estat guardonat per tercer any consecutiu amb una medalla d’Or en aquest reconegut certamen, fundat per l’influent crític Tom Stevenson, considerat el major expert en escumosos a nivell mundial. Així mateix, el cava Carta Nevada Medium Dry Magnum ha estat premiat amb una medalla de Plata.

Es tracta d’una gran fita pel cava més internacional de Freixenet i més exportat del món, Cordón Negro, que també ha estat premiat aquest any amb una medalla d’Or i la qualificació “Best Of Show Retail Market” a l’afamat concurs internacional Mundus Vini, entre molts altres premis. Aquests reconeixements demostren, un altre cop, la gran qualitat dels caves de Freixenet i l’esforç i talent dels equips que els elaboren.

The Champagne & Sparkling Wine World Championships, celebrat al Regne Unit, és un dels més prestigiosos certàmens vinícoles del mon i compta amb un jurat format pel Tom Stevenson, fundador i president de la competició i àmpliament considerat el major expert en escumosos a nivell mundial; Essi Avellan MW i Simon Stockton.

Freixenet Cordón Negro Brut Magnum és un cava lleuger format per un cupatge amb les tres varietats tradicionals del Penedès. És un escumós afruitat de color groc pàl·lid amb tons verdosos i brillant. Destaquen lles aromes de fruita verda amb lleugers matisos de fruita tropical madura, fons cítrics i d’herbes fresques.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

COMENTARIS

Sobre gustos
Bocis, 13/11/2022 a les 20:25
+1
-0
El gust dels anglesos és ben curiós.
No estic d'acord.
Anònim, 14/11/2022 a les 13:58
+0
-0
Ni han de millors.2022

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Els guardonats en aquesta edició 2022
Els guardonats en aquesta edició 2022
​Cérvoles Estrats 2019 guanya la categoria de Millor Vi de la DO Costers del Segre 2022, l’Olivera V89 de la Cooperativa L’Olivera, Millor Blanc amb Criança i Millor Monovarietal de Macabeu
Imatge il·lustrativa
El Pau Gener, xef del restaurant Vinòmic de La Garriga, ens proposa una recepta maridada per festes
El millor torró artesà de crema cremada
El millor torró artesà de crema cremada
Toni Roig, de La Colmena de Barcelona, s’ha imposat sobre un total de 52 participants de tot l’Estat.