Aquest Priorat és el vi "best buy" segons la prestigiosa crítica anglesa

L’especial “Decanter’s Best” inclou el vi de BUIL & GINÉ a la selecció de vins de gran valor de The Wine Society per aquesta tardor i hivern.

Aquest vi català ha quedat quart entre 12.500 vins tastats als EUA

| 06/11/2022 a les 17:51h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Els vins de la setmana, BUIL & GINÉ , DOQ Priorat, BUIL & GINÉ, best buy
GINÉ GINÉ ha estat seleccionat “Best Buy” pel prescriptor The Wine Society, el millor gran distribuïdor de vins en línia segons Decanter, capçalera de prestigi internacional que n’ha fet difusió. Així, el vi de BUIL & GINÉ amb DOQ Priorat s’ha inclòs a la selecció elaborada per The Wine Society dels vins que considera “Millors compra” i que es presenten així com a novetats de valor per al consumidor. Aquest reconeixement arriba només un mes després que la també prestigiosa capçalera estatunidenca Wine & Spirits hagi tornat a reconèixer a escala internacional el GINÉ GINÉ d’entre 11.000 referències, i amb la mateixa puntuació que el prescriptor anglès, 92 punts.
Publica Decanter sobre GINÉ GINÉ 2019. “Aquest vi mostra una vessant interessant i moderna del Priorat; sense passar per fusta, amb la robustesa pròpia de la regió equilibrada amb un caràcter especiat, fruita sucosa i un refrescant rerefons de bona acidesa. Una bona capa mineral afegeix estructura i equilibri”.

The Wine Society és un prescriptor de renom dins el mercat anglosaxó, un reconeixement adquirit en gran part pels anys d’experiència en el sector i el seu model innovador de comercialització. Fundada el 1874, es defineix com a una comunitat d’amants del vi, sent “la cooperativa de venda de vins més antiga del món”, com ells mateixos defineixen. En aquest sentit, publica Decanter, “després de guanyar, una vegada més, el premi al millor gran distribuïdor en línia de l'any als ‘Decanter Retailer Awards d'enguany’, The Wine Society segueix sent una font constant de qualitat, valor i descoberta, oferint clàssics i productes bàsics a tenir, al costat de menys coneguts i molt interessants...”.

GINÉ GINÉ s’elabora a partir de Garnatxa i Carinyena de vinyes de diferents vil·les del Priorat. La meitat del raïm és de vinyes velles i la resta tenen trenta anys de mitjana. El raïm fermenta en tines d’acer inoxidable i sense llevats afegits. La maceració amb les pells és llarga. Segueix la malolàctica en botes de roure francès, després es fa el cupatge i es passa a tines d’acer inoxidable per a la seva criança i posterior embotellat.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Al showroom de 'La Guia' de Barcelona van assistir més de 1.000 professionals
Al showroom de 'La Guia' de Barcelona van assistir més de 1.000 professionals
Uns 40 cellers presentarán els millors vins de 'La Guia' a Tarragona el pròxim dilluns dia 12 de desembre
Eugeni Llos (director general de Perelada), Javier Suqué (president) Rafael Aranda (RCR) i l'enòleg Delfí Sanahuja, a la inauguració del nou celler
Eugeni Llos (director general de Perelada), Javier Suqué (president) Rafael Aranda (RCR) i l'enòleg Delfí Sanahuja, a la inauguració del nou celler
​El grup va perdre 12,1 milions d'euros el 2021, un 63% menys que l'exercici anterior, gràcies a la venda de la divisió industrial Poligal per 25 milions.
Un biquini, en una imatge d'arxiu.
Un biquini, en una imatge d'arxiu. | Viquipèdia / Tamorlan
L'explicació a la diferència amb la resta de l'Estat es troba a Barcelona i cal viatjar fins al 1953