Torna la Gastro Week del celler Abadal

Del 17 al 31 d'octubre els restaurants adherits oferiran els menús elaborats per a l'ocasió i maridats amb vins Abadal

5 aspectes nutricionals sobre el vi (sense entrar en polèmica)

| 04/10/2022 a les 08:09h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Els vins de la setmana, Abadal , Abadal, Gastro Week
Imatge il·lustrativa
El celler Abadal posa en marxa una nova edició de la Gastro Week by Abadal. Del 17 al 31 d'octubre els restaurants adherits a la Gastro Week oferiran menús especials i elaborats per a l'ocasió maridats amb vins d'Abadal.  

Es tracta d'una oferta gastronòmica de qualitat, local, diversa i enriquidora, que busca exalçar el paper del vi com a element gastronòmic i potenciar-ne l'harmonia amb les diferents propostes culinàries dels restaurants de la zona.  

En aquesta nova edició, que compta amb la col·laboració del Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages, els restaurants participants són: Cal Lara, Cal Spaguetti, Can Ladis, Casa l'Agulla, Casa Pepe, Cau de l'Ateneu, Els Noguers, Golden, Gretta Gogó, Kursaal, La Barca, La Masia Germans Parareda, La Pineda, La Sala, Las Vegas, Mas de la Sala, Mirador de Montserrat, Raviolo, Restaurant Ramon, Seven 7, Sibar, Taverna d'en Mallol, Tempo i  Turó de la Torre.  

Les reserves ja es poden realitzar contactant directament amb els restaurants. Podeu trobar més informació i les propostes dels menús maridatge al web: www.abadal.net/gastroweek.

A més, aquest any participar té premi: presentant al celler el tiquet del menú Gastro Week de 2 restaurants diferents, es podrà gaudir de 2 copes de vi i 2 tapetes al Wine Bar d'Abadal.  

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Imatge il·lustrativa
Les dues anyades de l’Alta Alella 10, 2010 i 2012, reben la millor puntuació del podi cava de la Guía Peñín 2023
Imatge il·lustrativa
Els lots es componen per una o dues ampolles de vi tradicional, ecològic o natural juntament amb un senzill joc tipus trivial
Esther Vaquero, Alèxia Putellas, Sergio Fuster (Ceo de Raventós Codorníu) i María Pombo
Esther Vaquero, Alèxia Putellas, Sergio Fuster (Ceo de Raventós Codorníu) i María Pombo
La firma d'escumosos presenta el seu nou spot amb un esdeveniment a Madrid, envoltada de celebrities, en el marc del seu 150 aniversari