Aquest és el cava que ha triomfat al prestigiós concurs mundial CSWWC

The Champagne & Sparkling Wine World Championships ha reconegut amb un or al cava Núria Claverol Homenatge 2015 de Sumarroca

La família Sumarroca es querella al Suprem com a víctima de l'operació Catalunya

| 26/09/2022 a les 10:51h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Els vins de la setmana, CSWWC, The Champagne & Sparkling Wine World Championships, Sumarroca
El prestigiós concurs de vins escumosos The Champagne & Sparkling Wine World Championships (CSWWC) ha reconegut amb una medalla d’Or al cava Núria Claverol Homenatge 2015 de Sumarroca (DO CAVA). Aquest guardó és el màxim reconeixement que lliura el concurs.

El Campionat del Món de Champagne & Sparkling Wine és l’únic concurs internacional de vins escumosos. El tast es realitza a cegues i compta amb un jurat composat per Tom Stevenson, fundador i President del concurs i considerat el major expert en vins escumosos a nivell mundial, així com amb Essi Avellan MW i George Markus.

Aquest reconeixement és fruit de la feina que tot l’equip de Sumarroca dedica a elaborar vins sobre tres pilars: el respecte pel medi ambient i la sostenibilitat, la tradició i les varietats autòctones.
 

Núria Claverol Homenatge 2015


Varietats: Xarel·lo de vinyes velles de la Finca Peretes a Monistrol d’Anoia. Vinya ecològica.
Composició sol: Sorrenc amb graves. Conducció en vas.
Criança: + 45 mesos

Aquest cava porta el nom de l’esposa del fundador del celler, Carles Sumarroca i la dedicatòria dels seus tres fills a la seva mare: ‘És un homenatge a la nostra mare; l’amor per la terra és una constant a la seva vida’.

Destaca per tenir una aroma intena i singular, amb notes minerals i torrades que donen singularitat al conjunt. En boca és gustós, equilibrat, amb una bombolla fina i integrada que enriqueix el gust viu i afruitat de les primeres notes, i el gust mineral, fresc d’aquestes úl­times.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Eugeni Llos (director general de Perelada), Javier Suqué (president) Rafael Aranda (RCR) i l'enòleg Delfí Sanahuja, a la inauguració del nou celler
Eugeni Llos (director general de Perelada), Javier Suqué (president) Rafael Aranda (RCR) i l'enòleg Delfí Sanahuja, a la inauguració del nou celler
​El grup va perdre 12,1 M€ el 2021, un 63% menys que l'exercici anterior, gràcies a la venda de la divisió industrial Poligal per 25 M€
Els guardonats en aquesta edició 2022
Els guardonats en aquesta edició 2022
​Cérvoles Estrats 2019 guanya la categoria de Millor Vi de la DO Costers del Segre 2022, l’Olivera V89 de la Cooperativa L’Olivera, Millor Blanc amb Criança i Millor Monovarietal de Macabeu
Imatge il·lustrativa
El Pau Gener, xef del restaurant Vinòmic de La Garriga, ens proposa una recepta maridada per festes