Activitats de cellers i DO Tarragona a la festa de la verema

Cellers i DO han preparat interessants activitats pel 24 i 25 de setembre i l’1 i 2 d’octubre

La DO Tarragona i la DO Conca de Barberà esperen una verema més escassa però de bona qualitat

| 12/09/2022 a les 11:21h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Els vins de la setmana, Festa de la Verema, DO Tarragona
Imatge il·lustrativa
Al llarg de dos caps de setmana -24 i 25 de setembre i 1 i 2 d’octubre-, els cellers de la DO Tarragona celebren la festa de la verema, una oportunitat per endinsar-se a la Ruta del Vi de la DO Tarragona en un moment clau del cicle de la vinya, el més esperat: la verema.
 
El primer cap de setmana de la Festa, el 24 i 25 de setembre i també el 2 d’octubre, els cellers de la DO obriran per oferir activitats enoturistiques per a tots els gustos: Tastos; esmorzars i dinars de veremadors; navegació per l’Ebre; escape rooms; verema a l’antiga, concursos de beure en porró… Una gran oferta per a gaudir dels vins i els paisatges de la DO.


El primer cap de setmana d’octubre es clourà amb una novetat, un sarau de tardor a Vilabella, territori del Gaià. Una fira (5 consumicions + copa) el capvespre de dissabte primer d’octubre, amb foodtrucks i música. Most festival, el Festival del Cinema i el Vi de Catalunya també serà a Vilabella, amb el film de Jean-Baptiste Alazard: “L’Âge d’or”, un diari filmat al voltant d’una parella de viticultors, que es torna testimoni i demostració que d’altres formes de viure són possibles.
Diumenge, s'acomiadarà la festa de la verema 2022 amb un passeig pels paisatges vitivinícoles del Gaià; una esmorzar de veremador i un dinar popular.
 

Cellers participants


Celler Mas BellaPortes obertes del celler, per fer vista i tastar els vins del celler i posterior dinar amb amanida, pica-pica, fideuà i postres. Menú infantil pels nens i nenes.
Dia: 24 de setembre 12:00 h
Preu: 22€ adults / 8€ nens
Reserva: info@cellermasbella.com
 
Celler Mas del Botó: Verema a mà dels participants, carregaa i traginada del raïm amb mules fins el celler. Trepitjada amb els peus al ritme de la música del grup folk “Ellas Music Band”. Dinar al celler, on la carn de cabra agafa protagonisme com a menja tradicional en època de verema a la Mediterrània.
Dia: 2 d’octubre.
Preu: 50€
Reserva: @celler_mas_boto
 
Vinyes del tiet Pere: Esmorzar de veremador amb ostró del Delta i els vins macabeu del celler a la vinya del Camí de la Font de Vinyes del tiet Pere de Vilabella.
Reserva fins dijous dia 22 de setembre.
Dia: 25 de setembre 11:00 h
Preu: 15€
Reserva: 34 625 40 89 74 / vinyesdeltietpere@gmail.com
 
Cellers BlanchDegustació de coca de recapte de amb tast d’ull de llebre de Cellers Blanch: Rosat, negre i escumós.
Dia: 24 11:00 h
Preu: 10€
Reserva: info@cellersblanch.com
 
Escape room
Dia: 25 16:00 h / 18:00 h / 20:00 h
Preu: 2 persones 50€ / 3 persones 55€ / 4 persones 60€ / 5 persones 65€ / 6 persones 70€ / +5€ per persona
Reserva: info@cellersblanch.com
 
Vins i Olis SuñerL’activitat inclou una baixada en kayak de Móra la Nova fins a Ginestar amb Rogles Aventura, empresa d’esports d’aventura de la Ribera d’Ebre. Un cop finalitzat el kayak en endinsarem al Celler Suñer per fer un tast de 5 vins
Celler Mas Vicenç del celler maridats amb formatges i embotits de la comarca. També donarem l’oportunitat de tastar vins en rama, acabats de fermentar i sense filtrar.
Dia: 24 i 25 10:00 h
Preu: menors de 8 persones 39€ / de 8 a 15 persones 35€ / de 16 a 21 persones 31€ / - de 18 anys 27,50€ / - de 8 anys 3€
Reserva: vinsiolisuner.com
 
Celler Mas Vicenç: Una experiència per a totes les edats que neix per transmetre l’essència de la collita i la premsada del raïm com es feia tradicionalment. Gaudirem d’una passejada fins a la vinya per a veremar la fruita madura i reposarem forces amb un bon esmorzar de pagès. Després tornarem al celler per a visitar-lo, premsar el raïm amb els peus i divertir-nos amb el concurs de beure amb porró.
Dia: 24 i 25 de setembre
Preu: Adults 20€ / nens 8€
Reserves: www.masvicens.com
 
Celler Pedrola: L’activitat consisteix en un tast de mostos i vins de la verema 2022 maridat amb productes de la terra.
Hi ha dos sessions, matí a partir de les 1030 h, i tarde a les 17:30h
Dia: 24 de setembre 10:30 h / 17:30 h
Preu: 15€
Reserves: @cellerpedrola

Molí de Rué: Benvinguda al celler seguit d’una petita camina fins la vinya on tastarem els vins elaborats aquesta verema 2022 i que seran els futurs Mims, tot acompanyat d’un tast de producte de proximitat
Dia: 30 de setembre 19:30 h
Preu: 18€
Reserves: @moliderue

Vinya Janine: Berenar de veremador al celler amb tast de vins i most. Portes obertes al celler! Apte per a tots els públics. Apte per a persones amb mobilitat reduïda. Activitat petfriendly.
*També hi haurà opció vegana.
Dia: 24 de setembre 17:00 h
Preu: 5€, <18 gratuït
Reserves: 696 348 465 / comercial@vinyajanine.com

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
L'anyada 2008 del Llegat de Llopart, que ja és al mercat, es pot tastar en exclusiva en una experiència amb una visita privada que el celler ha dissenyat
Imatge il·lustrativa
Quico Ortega
Tindrà lloc del 4 al 13 de novembre aplegarà propostes arreu de Catalunya amb la vinya i el vi com a protagonistes
Imatge il·lustrativa
Pixabay
The Champagne & Sparkling Wine World Championships ha reconegut amb un or al cava Núria Claverol Homenatge 2015 de Sumarroca
El primer vi fet a partir de les varietats recuperades a la Torre Lluvià
El primer vi fet a partir de les varietats recuperades a la Torre Lluvià | Nia Escolà
El projecte, únic a Catalunya, va néixer al 2018 i aquest any s'ha fet la primera verema