Freixenet treu al mercat el seu primer vi negre

La marca amplia la seva família de vins tranquils 'Selecció Especial' un any després de l’entrada en aquest segment de mercat

Freixenet pagarà de 40 a 50 cèntims d'euro per kilo de raïm

| 12/09/2022 a les 10:34h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Els vins de la setmana, vins catalans, Freixenet
Imatge il·lustrativa
Freixenet incorpora el nou vi Negre “Selecció Especial” a la seva Col·lecció de Vins Tranquils un any després del seu reeixit llançament amb un blanc i un rosat. Es tracta d'un vi vegà emparat sota la DO Catalunya.

El celler explica que ha buscat un vi d'intensitat mitjana, a partir del cupatge de diferents varietats de raïm: Garnatxa, Syrah i Cabernet Sauvignon. El procés d'elaboració es fa amb l'objectiu de buscar l'equilibri entre la fruita, la frescor i la personalitat. Per això, el raïm prové de vinyes seleccionades i la verema té lloc a la nit i a màquina per evitar temperatures elevades i controlar així un inici de fermentació no desitjat. A més, el raïm s’esprem de forma suau per aconseguir un most molt més afruitat i fresc, i fermenta a temperatures baixes per potenciar les aromes.

“El nou vi Negre de “Selecció Especial” de Freixenet és un producte amb una forta identitat que destaca pel seu gust saborós i les aromes afruitades obtingudes a través d'un procés d'elaboració minuciós. És perfecte tant per maridar com per beure'l a copes, i es recomana servir-lo a una temperatura mitjana de 14ºC. A més, la seva versatilitat i lleugeresa reforça l'esperit de la marca i convida tots els consumidors a celebrar la vida”, explica Gabriela Rivieccio, Directora de Marketing de Grup Freixenet a Espanya.

Freixenet destaca del vi el seu caràcter de fresc i sucós, amb una bona acidesa que deriva de fruites negres com ara nabius, prunes i cireres. També el seu final balsàmic i les notes d'herbes fresques mediterrànies. Al nas, es percep la fruita negra madura com les cireres i les mores, així com un toc especiat de vainilla, caramel, regalèssia i fusta jove de cedre.

La presentació del vi Negre de “Selecció Especial” de Freixenet ha estat pensada per alinear-se amb la gamma de vins llançada l'any passat i composta pels vins Blanc i Rosat. Aquests vins han estat àmpliament premiats en importants concursos de vi nacionals i internacionals com els Premis Vinari, Giroví, Bacchus o CINVE.

En paraules de Pere Ferrer, Vicepresident i CEO del Grup Freixenet: “Estem molt orgullosos d'incorporar un nou producte a una de les línies de negoci més recents i amb més èxit de la marca. La bona rebuda de la Col·lecció de Vins Freixenet i la seva evolució ens ha empès a ampliar aquesta gamma per acostar-nos encara més als gustos dels nostres consumidors, alhora que busquem l'excel·lència i la màxima qualitat dels nostres productes”.

Surt al mercat per un preu de 5,40 euros.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

COMENTARIS

vi negre Freixenet?
Joan carles Anguera, 13/09/2022 a les 17:44
+0
-0
Fa molts anys que el gruo Freixenet fa vins a les DO Priorat i Monsant, hi al Penedes tambe.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
L'anyada 2008 del Llegat de Llopart, que ja és al mercat, es pot tastar en exclusiva en una experiència amb una visita privada que el celler ha dissenyat
Imatge il·lustrativa
Quico Ortega
Tindrà lloc del 4 al 13 de novembre aplegarà propostes arreu de Catalunya amb la vinya i el vi com a protagonistes
Imatge il·lustrativa
Pixabay
The Champagne & Sparkling Wine World Championships ha reconegut amb un or al cava Núria Claverol Homenatge 2015 de Sumarroca
El primer vi fet a partir de les varietats recuperades a la Torre Lluvià
El primer vi fet a partir de les varietats recuperades a la Torre Lluvià | Nia Escolà
El projecte, únic a Catalunya, va néixer al 2018 i aquest any s'ha fet la primera verema