restaurants

El restaurant de Barcelona amb llits per fer la migdiada

El recentment inaugurat Lobster Roll ha instal·lat lliteres per poder descansar durant una hora després de dinar

Sopar en un globus aerostàtic a 400 metres d'altitud

, Barcelona, Catalunya | 04/09/2022 a les 09:54h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Gastronomia, llits, migdiada, restaurant, Barcelona, Lobster Roll
Ets d'aquelles persones que necessita dormir sí o sí quan acaba de dinar? Ho passes malament quan surts a menjar fora i no pots estirar-te els vint minuts reglamentaris al sofà? La migdiada és una tradició "typical spanish" que molta gent compleix dia sí dia també. I és que alguns aliments produeixen més serotonina, el neurotransmissor que regula la son, i ens venen ganes de dormir després de menjar.

Un restaurant de Barcelona ha trobat la solució ideal perquè els seus clients visquin i gaudeixin d'una experiència completa. El recentment inaugurat Lobster Roll de la capital catalanaha habilitat una zona de lliteres on fer una migdiada curta, però intensa, després de dinar. A més, estirar-s'hi és gratuït si es demana el plat estrella del restaurant, un roll de marisc, que té un cost d'entre 8 i 12 euros. 
 


El "Nappuccino Corner", així és com anomenen aquest espai dedicat a les migdiades, compta amb diversos cubicles amb matalàs, endolls i làmpades per si algú vol una mica de llum per llegir. A més, són d'ús estrictament individual. "No és compartible, de cap manera", va explicar l'encarregat del local a EFE. 

Els responsables del restaurant ja es van trobar aquest racó a l'interior quan el van llogar. L'empresa promotora, Nappuccino Corner, s'ha associat amb ells en format de petita franquícia i tenen un negoci compartit. Qui més ho aprofita, segons indiquen, són els turistes que han estat tot el matí voltant per la ciutat.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
L'anyada 2008 del Llegat de Llopart, que ja és al mercat, es pot tastar en exclusiva en una experiència amb una visita privada que el celler ha dissenyat
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Màrius Fuertes
L'enòleg i nutricionista Màrius Fuertes contextualitza algunes "obvietats" dels aspectes nutricionals del vi
Integrants del segell col·lectiu Corpinnat
Integrants del segell col·lectiu Corpinnat
La marca col·lectiva celebra la primera edició de la Nit de Verema i insta a la Generalitat a desplegar la llei abans de la pròxima verema
Guillermo Cruz treballant al restaurant Mugaritz
Guillermo Cruz treballant al restaurant Mugaritz | Mugaritz
Guillermo Cruz hauria sostret els vins del Mugaritz per consum propi i per vendre'ls a tercers