cuina

Dabiz Muñoz: «Pagar 365 euros per un àpat no és cosa de rics»

El mediàtic xef creu que qualsevol persona pot pagar el preu del menú del seu restaurant "estalviant uns mesos"

El youtuber més polèmic amenaça un restaurant i li tanquen el compte

, Barcelona, Catalunya | 30/08/2022 a les 10:46h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Gastronomia, Dabiz Muñoz, DiverXO, euros, GoXo, Dabid Muñoz
El xef Daviz Muñoz, en la presentació del restaurant GoXo a Barcelona
El xef Daviz Muñoz, en la presentació del restaurant GoXo a Barcelona | ACN
El popular xef Dabiz Muñoz, reconegut com el millor cuiner del món per la llista de The Best Chef Awards el 2021, acostuma a ser notícia. Recentment ha estat protagonista als mitjans per la creació d'un gaspatxo tan calòric com un menú del McDonald's, i també per l'elaboració del sandvitx de «chicken teriyaki» amb Rosalía.

En aquesta ocasió, el cuiner madrileny, que té el restaurant GoXO a Barcelona, ha reaparegut al debat públic amb una entrevista a l'edició italiana de la revista Vanity Fair. "Pagar 365 euros per un àpat no és cosa de rics", afirma el xef, que cobra aquesta quantitat pel menú al seu restaurant de tres estrelles Michelin DiverXO.

Muñoz argumenta que "un Ferrari és per als rics, un hotel de cinc estrelles, un iot...", però en canvi assegura que "si estalvies durant uns mesos, pots anar a qualsevol restaurant del món". El xef fins i tot va un pas més enllà i apunta que "la bona cuina és l'experiència de luxe més assequible que es pot viure avui".

Ho compara amb esdeveniments com un concert de Harry Styles "que val de 300 a 600 euros" o un Reial Madrid - Juventus de Champions, on "una entrada es paga a partir de 250 euros", cosa que per ell no vol dir que el futbol sigui per a rics. "Són maneres diferents de veure les experiències", conclou.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Per primer cop, tres vins escumosos aconsegueixen ex aequo la distinció més gran a La Guia de Vins de Catalunya
Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels

COMENTARIS

el priorat
Anònim, 31/08/2022 a les 22:10
+2
-0
Lamentable la expressió de un xef dona ha entendre que es un gran desconeixedor de la vida social i dels que gestionem firmes comercials
No es cosa de rics!
JMDsempre, 03/09/2022 a les 19:42
+2
-0
Exacte! No es cosa de rics, es cosa d'idiotes!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
L'anyada 2008 del Llegat de Llopart, que ja és al mercat, es pot tastar en exclusiva en una experiència amb una visita privada que el celler ha dissenyat
Imatge il·lustrativa
Quico Ortega
Tindrà lloc del 4 al 13 de novembre aplegarà propostes arreu de Catalunya amb la vinya i el vi com a protagonistes
Imatge il·lustrativa
Pixabay
The Champagne & Sparkling Wine World Championships ha reconegut amb un or al cava Núria Claverol Homenatge 2015 de Sumarroca
El primer vi fet a partir de les varietats recuperades a la Torre Lluvià
El primer vi fet a partir de les varietats recuperades a la Torre Lluvià | Nia Escolà
El projecte, únic a Catalunya, va néixer al 2018 i aquest any s'ha fet la primera verema