El millor formatge de cabra de coagulació làctica de l'Estat és català

El Rodó de Cendra de la formatgeria La Frasera guanya la medalla d'or als Premis Cincho

Creen la pizza «Champignons League» i la UEFA els denuncia

| 12/08/2022 a les 12:43h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Gastronomia, La Frasera, Rodó de Cendra, formatge de cabra
Jordi Lorente elabora formatges a Vacarisses des del 2015.
Jordi Lorente elabora formatges a Vacarisses des del 2015. | La Frasera
Premis Cincho és un concurs de formatges que ha esdevingut el més important en l'àmbit de l'Estat i dels més importants en l'àmbit internacional. Enguany ha atorgat el premi a la medalla d'or en la seva categoria, la de formatges de cabra de coagulació làctica, al formatge Rodó de Cendra de la formatgeria La Frasera de Vacarisses (Vallès Occidental).

El Rodó de Cendra, que l'any passat ja va aconseguir un tercer premi en un dels campionats més representatius de l'Estat GourmetQuesos, és un formatge de quallada làctica de curta maduració a partir de llet pasteuritzada de cabra, amb escorça florida i de color blanc.
Té una textura tova i cremosa, unes aromes àcides i de notes làctiques. En boca és àcid i fresc i s’allarga amb un regust lleugerament amarg i agradable. L'arrebossat de cendra alimentària li aporta equilibri i suavitat al gust.
 

Els Premis Cincho, celebrats recentment, s’han consolidat com un dels certàmens més importants dels formatges espanyols. Podeu comprar el Rodó de Cendra al web de la formatgeria per només 9,80 euros.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
L'anyada 2008 del Llegat de Llopart, que ja és al mercat, es pot tastar en exclusiva en una experiència amb una visita privada que el celler ha dissenyat
Imatge il·lustrativa
Aquesta iniciativa, originada fa més de 30 anys, manté la seva popularitat
Imatge il·lustrativa
El president de Família Torres fa una apologia del vi durant el seu pregó a la Festa de la Verema de Sitges i llança un missatge esperançador davant de l’amenaça climàtica
Jordi Grau Segarra, de Vins i Licors Grau
Jordi Grau Segarra, de Vins i Licors Grau | Vins i Licors Grau
Sergi Cortés
Entrevistem al propietari del negoci familiar de distribució Vins i Licors Grau