televisió

«Joc de Cartes» torna amb una situació mai vista

El David i el Miquel, del restaurant L'Àmfora, no van assistir a la confrontació final després d'un pèssim servei

, Barcelona, Catalunya | 04/08/2022 a les 18:27h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Els vins de la setmana, L'Àmfora, Marc Ribas, Joc de Cartes, Barcelona, TV3
El David i el Miquel, a l'esquerra, durant el programa
El David i el Miquel, a l'esquerra, durant el programa | TV3
"Moment històric". Així és com el Joc de Cartes va definir la situació viscuda en l'episodi d'aquest dimecres, en el que era el retorn del programa de cuina de TV3 en la seva versió d'estiu. El concurs continua triomfant: el van veure 415.000 espectadors i va fer un 26,8% de quota.

El concurs presentat per Marc Ribas buscava el millor restaurant de guia turística de Barcelona. Els tres candidats eren Casa Ràfols -guanyador-, el Babula Bar i L'Àmfora. Precisament va ser aquest últim el que va produir un dels moments més surrealistes de la història del programa. El David i el Miquel, representants del local, anunciaven una experiència singular amb una "marca secreta que fa que les nostres paelles tinguin un toc diferencial".
L'Àmfora va ser l'últim establiment que es va visitar. Abans, a Casa Ràfols i al Babula Bar, el David i el Miquel es van mostrar especialment crítics amb la resta de concursants. Quan els altres van visitar casa seva, però, tot va canviar. La cuina va convertir-se en una casa del terror, plena de greix acumulat i brutícia. El menjar també va quedar lluny de l'experiència que s'esperava i, tot això, va portar el restaurant a suspendre amb un 4,3. Tampoc se'n va anar satisfet Marc Ribas, que també va suspendre L'Àmfora amb un 4,8: "No he entès res", va sentenciar.

La bomba va arribar al final. A l'hora d'afrontar la confrontació entre restauradors, el David i el Miquel van quedar-se a casa al·legant "problemes personals". Per primera vegada, uns participants no es presentaven al final del concurs. No es van salvar, però, de les crítiques dels seus adversaris. "Què li falta a la teva cuina?", va preguntar Ribas al cuiner del Babula Bar. "Una mica de greix", va respondre, enviant missatge directe a L'Àmfora per la mala nota que li havien posat.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
L'anyada 2008 del Llegat de Llopart, que ja és al mercat, es pot tastar en exclusiva en una experiència amb una visita privada que el celler ha dissenyat
Jordi Lorente elabora formatges a Vacarisses des del 2015.
Jordi Lorente elabora formatges a Vacarisses des del 2015. | La Frasera
El Rodó de Cendra de la formatgeria La Frasera guanya la medalla d'or als Premis Cincho
Imatge de la façana del restaurant A Tapa do Barril
Imatge de la façana del restaurant A Tapa do Barril | FB
El creador Borja Escalona pressiona la plantilla d'un local gallec per voler menjar sense pagar a canvi de "promoció" y Youtube li ha tancat el canal
La campanya d'extracció del musclo ja ha començat als Alfacs
La campanya d'extracció del musclo ja ha començat als Alfacs | Eva Mascarell
El canvi climàtic afecta greument la producció de peix i marisc, mentre els productors declaren portar anys demanant una solució al Govern que no arriba