Tot a punt pel MasiaMarket, els pròxims 5 i 6 d'agost

​Vi, gastronomia, música i artesania es reuneixen de la mà del celler empordanès Masia Serra

​Cellers catalans que pots visitar i quedar-t'hi a dormir

| 03/08/2022 a les 16:39h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Fires, MasiaMarket, Masia Serra
Imatge il·lustrativa
Masia Serra
Després de 2 anys d’aturada obligada per la pandèmia, torna el MasiaMarket, el festival per a tots els públics que uneix el vi, la gastronomia, la música i l’artesania i que el celler Masia Serra organitza des de fa 5 anys. En aquesta ocasió, la festa tindrà una durada de dos dies i se celebrarà el 5 i 6 d’agost.
 
A banda de la música del dj resident Alf La Boîte, hi haurà concerts en directe cada una de les dues jornades, parades d’artesania i de gastronomia, foodtrucks, barres per adquirir els vins i altres begudes, i una zona d’activitats infantils. Per accedir-hi, caldrà haver comprat entrada, que es descomptarà de la consumició a les barres o de les compres a la botiga del celler. El celler ha facilitat la compra de l’entrada online anticipada per tal d’agilitzar l’accés, i donarà dret a un descompte en les compres de la botiga del celler durant els dos dies del MasiaMarket.
 
El celler va celebrar els 25 anys d’un dels seus vins més emblemàtics, el Gneis, en un acte que va tenir lloc fa uns mesos en forma de tast vertical. Es van degustar diferents anyades per comparar l’estat d’un vi, de més de 25 anys d’història, pensat per evolucionar dins l’ampolla.
 
El tast va acollir, en format molt exclusiu, persones expertes del món del vi per degustar 13 anyades diferents del Gneis, des del 1996 fins al 2015. Va servir per constatar que el Gneis és un vi amb una llarga capacitat d’envelliment, pensat per transmetre la mineralitat del terrer de Masia Serra i del paisatge que l’envolta.
 
 
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
L'anyada 2008 del Llegat de Llopart, que ja és al mercat, es pot tastar en exclusiva en una experiència amb una visita privada que el celler ha dissenyat
Jordi Lorente elabora formatges a Vacarisses des del 2015.
Jordi Lorente elabora formatges a Vacarisses des del 2015. | La Frasera
El Rodó de Cendra de la formatgeria La Frasera guanya la medalla d'or als Premis Cincho
Imatge de la façana del restaurant A Tapa do Barril
Imatge de la façana del restaurant A Tapa do Barril | FB
El creador Borja Escalona pressiona la plantilla d'un local gallec per voler menjar sense pagar a canvi de "promoció" y Youtube li ha tancat el canal
La campanya d'extracció del musclo ja ha començat als Alfacs
La campanya d'extracció del musclo ja ha començat als Alfacs | Eva Mascarell
El canvi climàtic afecta greument la producció de peix i marisc, mentre els productors declaren portar anys demanant una solució al Govern que no arriba