Javier Pagés, reelegit per unanimitat com a president de la D.O. Cava

"Excel·lència i qualitat" seran els eixos principals del nou mandat

Javier Pagés:"El principal repte de la BWW és ajudar el sector a fer negoci"

| 29/07/2022 a les 15:08h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Els vins de la setmana, Javier Pagés
Imatge il·lustrativa
Javier Pagés ha estat reelegit avui divendres per unanimitat president del Consell Regulador de la D.O. Cava. Els 12 vocals del Consell reunits a la seu de la institució a Vilafranca del Penedès, on existeix paritat entre el sector productor i elaborador, donen així el seu aval unànime per continuar amb l'ambiciós Pla Estratègic del qual s'ha dotat el Cava, apostant per elevar el prestigi del producte revertint en tota la cadena de valor del sector. Alhora el ple ha escollit també com a vicepresident de la D.O. Cava a Adrià Rabadà (CEVIPE).

Javier Pagés ha mostrat la seva gran satisfacció i agraïment per la confiança dipositada en la seva presidència, "la unitat és fonamental en uns moments tan decisius per al futur del sector, amb ella el sector pot aconseguir tots els reptes que ens hem proposat i ser una denominació d'origen referent mundial entre els escumosos més qualitatius del món".

Pagés es compromet a continuar treballant pels Caves de Guarda Superior (Reserva, Gran Reserva i Paratge Qualificat), i la zonificació, posant en valor la singularitat de les vinyes i territoris, i permetent identificar els diversos orígens de l'escumós de qualitat més exportat del món. En aquest sentit, el reelegit president del Consell Regulador veu com es dona continuïtat a "un pla d'extrema importància per a tots els elaboradors del Cava". Afegeix que "excel·lència i qualitat" seran els eixos principals del nou mandat de la Denominació d'Origen Cava.

Javier Pagès busca la revaloració d'un producte d'excel·lència que és líder mundial. En definitiva, Javier Pagés afirma que "volem seguir amb el treball iniciat per a potenciar el valor del Cava entre els millors escumosos del món pel delit dels nostres consumidors".

 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Per primer cop, tres vins escumosos aconsegueixen ex aequo la distinció més gran a La Guia de Vins de Catalunya
Celler Purgatori de Família Torres
Celler Purgatori de Família Torres
La guia editada per La Vanguardia escull els millors vins i els millors projectes enoturístics
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
L'anyada 2008 del Llegat de Llopart, que ja és al mercat, es pot tastar en exclusiva en una experiència amb una visita privada que el celler ha dissenyat
Jordi Lorente elabora formatges a Vacarisses des del 2015.
Jordi Lorente elabora formatges a Vacarisses des del 2015. | La Frasera
El Rodó de Cendra de la formatgeria La Frasera guanya la medalla d'or als Premis Cincho
Els cellers integrants del projecte Vins del Pirineu
Els cellers integrants del projecte Vins del Pirineu
Ruth Troyano
Vins del Pirineu és un espai web acabat de néixer que mostra la riquesa enològica de la zona, és la Carta de Vins de l’Alt Pirineu
Imatge il·lustrativa
Sabies que en tenim 12 DO contant la DO Cava?