Neix l'escumós rosat Rosé de Mar 2017 de Vardon Kennett

Família Torres elabora l'escumós amb pinot noir de vinyes pròpies d'altura

| 24/07/2022 a les 15:30h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vins, Vardon Kennett
Imatge il·lustrativa
Vardon Kennett, el celler dedicat a l'elaboració de vins escumosos d'alta gamma de la Família Torres, llança Cuvée Rosé de Mar 2017. Es tracta d'un rosat de producció limitada, elaborat íntegrament amb pinot noir procedent de vinyes pròpies d'altura. Com en el cas del blanc Cuvée Esplendor, és un escumós d'anyada i llarga criança, que destaca per la seva elegància i frescor gràcies a l'altitud de les vinyes i a la minuciosa selecció del raïm.

El Rosé de Mar 2017 s'elabora pel mètode tradicional en el celler situat en una antiga masia de Santa Margarida d’Agulladolç, a l'Alt Penedès, que havia estat habitada per Daniel Vardon Kennett a principis del segle XIX. Comerciant marítim anglès, aventurer i emprenedor, Vardon Kennett va solcar els mars més remots fins que va decidir canviar el rumb de la seva vida per amor i assentar-se al Penedès per elaborar els seus propis vins.
Família Torres va voler retre-li homenatge batejant el celler amb el seu nom. Ara, el nom del segon escumós també fa referència al seu passat com a navegant, de la mateixa manera que l'original forma de l'ampolla, de corbes sinuoses, recorda les onades de la mar.

És un rosat extra brut de perfil gastronòmic, on la pinot noir, amb les notes típiques de cirera, s'expressa obertament emmarcada en un perfecte equilibri entre la fina acidesa afruitada i els matisos que li atorga la llarga criança en ampolla d'un mínim de 39 mesos. Té un preu recomanat de 39 euros.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
L'anyada 2008 del Llegat de Llopart, que ja és al mercat, es pot tastar en exclusiva en una experiència amb una visita privada que el celler ha dissenyat
Jordi Lorente elabora formatges a Vacarisses des del 2015.
Jordi Lorente elabora formatges a Vacarisses des del 2015. | La Frasera
El Rodó de Cendra de la formatgeria La Frasera guanya la medalla d'or als Premis Cincho
Imatge de la façana del restaurant A Tapa do Barril
Imatge de la façana del restaurant A Tapa do Barril | FB
El creador Borja Escalona pressiona la plantilla d'un local gallec per voler menjar sense pagar a canvi de "promoció" y Youtube li ha tancat el canal
La campanya d'extracció del musclo ja ha començat als Alfacs
La campanya d'extracció del musclo ja ha començat als Alfacs | Eva Mascarell
El canvi climàtic afecta greument la producció de peix i marisc, mentre els productors declaren portar anys demanant una solució al Govern que no arriba