El primer vermut ecològic català, premi al millor vermut innovador

El vermut Caràcter de la Cooperativa Tres Cadires guanyador del Gran Or al millor vermut innovador als premis Vinari

El concurs anglès més prestigiós ha premiat aquests 3 vins catalans

| 21/07/2022 a les 07:08h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vins, Cooperativa Tres Cadires, Caràcter, vermut
Vermut ecològic Caràcter, de la Cooperativa Tres Cadires
Vermut ecològic Caràcter, de la Cooperativa Tres Cadires
Aquest juliol va tenir lloc la gala de la vuitena edició dels Premis Vinari de Vermuts Catalans 2022 a Reus. Uns premis que van nàixer l’any 2015 amb la finalitat de visibilitzar i prestigiar l’elaboració de vermut a Catalunya. Tots els vermuts participants van estar doblement avaluats, per un jurat professional i pel consumidor final, abans de ser escollits els guanyadors.

Enguany, el Gran Or en la categoria de Millors Vermuts Innovadors ha estat atorgat al vermut Caràcter, el primer vermut ecològic de Catalunya. Un vermut que reflecteix el paisatge de Ponent, elaborat únicament amb compostos botànics autòctons i representatius del territori.

Per tant, no conté cítrics, i, en canvi, porta molta oliva arbequina, un fruit molt característic del poble on neix el producte, Arbeca. El vi és de la cooperativa l’Olivera de Vallbona de les Monges i l’etiqueta una obra d’art de Lídia Guim.

Caràcter és olorar les vinyes, oliveres, timonedes i garrigues de Ponent, i és degustar un vermut poc convencional i molt aromàtic. Un vermut diferent, però que ha trobat el seu lloc en el mercat, sobretot entre les apassionades pel vermut amarg, aromàtic i de la màxima qualitat.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Per primer cop, tres vins escumosos aconsegueixen ex aequo la distinció més gran a La Guia de Vins de Catalunya
Celler Purgatori de Família Torres
Celler Purgatori de Família Torres
La guia editada per La Vanguardia escull els millors vins i els millors projectes enoturístics
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
L'anyada 2008 del Llegat de Llopart, que ja és al mercat, es pot tastar en exclusiva en una experiència amb una visita privada que el celler ha dissenyat
Jordi Lorente elabora formatges a Vacarisses des del 2015.
Jordi Lorente elabora formatges a Vacarisses des del 2015. | La Frasera
El Rodó de Cendra de la formatgeria La Frasera guanya la medalla d'or als Premis Cincho
Imatge de la façana del restaurant A Tapa do Barril
Imatge de la façana del restaurant A Tapa do Barril | FB
El creador Borja Escalona pressiona la plantilla d'un local gallec per voler menjar sense pagar a canvi de "promoció" y Youtube li ha tancat el canal
La campanya d'extracció del musclo ja ha començat als Alfacs
La campanya d'extracció del musclo ja ha començat als Alfacs | Eva Mascarell
El canvi climàtic afecta greument la producció de peix i marisc, mentre els productors declaren portar anys demanant una solució al Govern que no arriba