Castell d’Or inverteix 2,66 M d'euros per duplicar la seva producció

Castell d’Or vol duplicar la producció gràcies a la seva inversió milionària en una línia d'embotellar

Cabaret, un cava inspirat en el París de finals del segle XV

| 20/07/2022 a les 07:53h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Castell d’Or
Cabaret, un cava inspirat en el Paris del segle XV, és l'últim llançament al mercat del celler
Cabaret, un cava inspirat en el Paris del segle XV, és l'últim llançament al mercat del celler
Castell d'Or agrupa 16 cellers cooperatius repartits per tot el territori català. L'any 2006 diferents cooperatives elaboradores de vins es van unir creant Castell d'Or per unir esforços treballant de manera conjunta per intentar assolir grans mercats que sols no podien conquerir. Van apostar sobretot per internacionalitzar la companyia tot i que, a partir del 2019, abans de la pandèmia, Castell d'Or decideix també apostar pels mercats domèstics.

Aquest 2022 Castell d'Or invertirà en capacitat productiva 2,66 M d'euros. Concretament ho farà en una nova línia de degorjat. Les 16 cooperatives de Castell d'Or han executat una inversió de 8 M d'euros des del 2020 i el 2021 van enregistrar la seva millor facturació. 

Actualment Castell d'Or embotella 9,5 M d'ampolles (9 de cava i 0,5 de vi tranquil), i amb la inversió preveu passar als 22 milions d'ampolles

L'exportació suposa el 70% de les vendes i enregistra creixements del 20% anuals. La resta de la facturació és al mercat interior, Catalunya i Balears bàsicament.

Segons ha avançat la companyia a Alimarket, els propers moviments de la seva estratègia d'expansió internacional passen per endinsar-se als mercats asiàtic, sud-americà i africà, on la demanda de vins escumosos es troba en fase de creixement. Castell d'Or preveu facturar gairebé 21 M€ aquest 2022, un 20% més que l'any passat.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
L'anyada 2008 del Llegat de Llopart, que ja és al mercat, es pot tastar en exclusiva en una experiència amb una visita privada que el celler ha dissenyat
Verema de macabeu a Llopart
Verema de macabeu a Llopart
Una jornada de verema el pròxim 3 de setembre que inclou un dinar maridatge a la masia familiar amb el xef Oriol Llavina, d’El Cigró d’Or
Imatge il·lustrativa
A l'hora de beure bé, hi ha coses que són innegociables... i una d'elles, és el vi català!
Imatge il·lustrativa
Vini Lunardelli
El celler italià Vini Lunardelli elabora una polèmica gamma de vins "històrics" amb fotografies originals dels dictadors