El celler Empordàlia recupera, després d’aquesta pausa obligada per la pandèmia, la celebració de les “Setmanes dels Productors”, una activitat organitzada durant els mesos de juliol i agost en que cada setmana està dedicada a un producte de proximitat que, maridat amb els vins i Oli de Pau d’Empordàlia, s’ofereix als clients que s’apropen a les agrobotigues de Pau i Vilajuïga.
Cada setmana de juliol i agost, un productor de proximitat, dels que ofereixen els seus productes a les agrobotigues del celler, és el protagonista. I de dimecres a diumenge, els clients que s’apropin a les botigues gaudiran de degustacions d'un producte diferent cada setmana, maridat amb el vi d’Empordàlia més adient o amb l’Oli de Pau. Aquestes degustacions s’oferiran tant a la botiga de Pau com a la de Vilajuïga i està previst oferir alguna activitat complementària amb algun dels productors durant algun cap de setmana (showcooking, tastos...).
L’activitat comença aquesta setmana amb el productor de proximitat Flor de Romaní que ofereix productes naturals, com brous, melmelades, llegums… El producte escollit per tastar durant la setmana dels productors són les salses de "piquillos", espàrrecs i carxofa, maridades amb Perdre el Nord, un vi jove, ecològic, de color cirera. Amb aromes de cirera, mora i amb notes de pebre i regalèssia. Un vi amb el qual Empordàlia diu que ha perdut el nord perquè surt de les varietats autòctones garnatxa i carinyena, i s’arrisca amb un merlot, una varietat molt present a l’Empordà, però que no és autòctona.