novetats escumosos catalans

Cabaret, un cava inspirat en el París de finals del segle XV

Castell d'Or, el grup format per 16 cooperatives, presenta el cava Cabaret

Aquests són els 7 vins "medalla d'or" de la DO Penedès

| 30/06/2022 a les 09:32h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Els vins de la setmana, Cava Cabaret, novetats escumosos catalans, Castell d'Or
Imatge il·lustrativa
El grup format per 16 cooperatives, aposta per una imatge suggerent en la seva nova proposta de marca Castell d’Or continua apostant per la innovació i la transformació de la seva imatge. Amb aquesta voluntat, presenta el Cava Cabaret inspirat en el moviment artístic nascut a París a finals del segle XV.

El cabaret va néixer a París a la fi del segle XV. A diferència de les típiques tavernes de l’època, servien menjar a més de vi. Aquests espais més refinats, es van convertir ràpidament en llocs de trobada d’escriptors, actors, músics o artistes que compartien inquietuds i idees culturals però també les ganes de viure i gaudir del moment.

El Cabaret es va popularitzar definitivament a París a la fi del segle XIX quan aquestes tavernes van obrir les seves portes a espectacles, balls i una estètica transgressora que ha arribat fins a la nostra època. Combinaven la sensualitat, la diversió i una àcida crítica a la moral de l’època que van fer un espai original i únic.
 

El Cava Cabaret buscar recuperar aquesta essència original d’apassionar-se amb la vida, de donar espai als nostres desitjos i viure de manera autèntica. L'etiqueta de vellut vermell ofereix una sensació visual diferent. Les bombolles lleugerament cremoses i el carbònic, juntament amb el tacte del vellut i el daurat ens convida a traslladar-nos al cabaret de l’època. El Cava Cabaret és un cava elaborat amb les tradicionals varietats de raïm xarel·lo, macabeu i parellada de vinyes pròpies. És aromàtic amb reminiscències a fruita blanca i vegetació de sotabosc. Fresc però amb lleugeres notes de torrat i subtil tocs a codony.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
L'anyada 2008 del Llegat de Llopart, que ja és al mercat, es pot tastar en exclusiva en una experiència amb una visita privada que el celler ha dissenyat
Verema de macabeu a Llopart
Verema de macabeu a Llopart
Una jornada de verema el pròxim 3 de setembre que inclou un dinar maridatge a la masia familiar amb el xef Oriol Llavina, d’El Cigró d’Or
Imatge il·lustrativa
A l'hora de beure bé, hi ha coses que són innegociables... i una d'elles, és el vi català!
Imatge il·lustrativa
Vini Lunardelli
El celler italià Vini Lunardelli elabora una polèmica gamma de vins "històrics" amb fotografies originals dels dictadors