Bisbat de Vic

L'Església fa tancar un restaurant al Bages

El Bisbat de Vic no ha renovat el contracte de lloguer del restaurant de la masia de Can Vila d'Artés aprofitant el mal estat de la teulada

Aquesta és la millor pastisseria de Catalunya

, Artés, Catalunya | 15/06/2022 a les 06:03h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Gastronomia, Can Vila, restauració, bisbat vic, restaurant
Mas de Can Vila, a Artés
Mas de Can Vila, a Artés | Restaurant Can Vila
El restaurant de la masia de Can Vila d'Artés està tancat des del 29 de maig després de 20 anys d'activitat ininterrompuda de servei a la restauració. El Bisbat de Vic, propietari de la finca, va enviar un burofax als llogaters notificant-los que no renovaria el contracte que tenia amb ells i que vencerà el proper 30 d'agost. Els restauradors han decidit tancar el restaurant abans, perquè amb l'arribada de l'estiu havien de demanar els permisos de terrassa i no els sortia a compte si no ho feien per tota l'estació.

El restaurant Can Vila ocupa els baixos de la masia homònima, però té, sobretot la teulada en molt mal estat, segons han explicat els gestors del restaurant i també ha confirmat a NacióDigital el Bisbat. De fet, els llogaters ja havien avisat al Bisbat del mal estat en què es trobava la teulada i davant de la resposta que "no tenien diners" per arreglar-ho, van pactar apuntalar-la a canvi de quotes del lloguer.

El Bisbat de Vic argüeix la intervenció que requereix la teulada per afirmar que "estudia com tirar endavant un projecte per posar en ús tot l’espai", tot i sense confirmar la rescissió de contracte amb els actuals llogaters. La idea del Bisbat ha estat, doncs, deslliurar-se dels restauradors que ocupen només la planta baixa del mas, per cercar un projecte que es pugui fer càrrec de les obres per arreglar el deteriorament de l'immoble i que, posteriorment, doni ús a tot l'espai.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Xavier Bassa | 1 comentari
"Es va posar de moda tenir a la taula una ampolla de Château Romassan Rosé de Domaines Ott, un rosat de la Provença amb un color exageradament pàl·lid que en escampar-se en aquests ambients luxosos la resta de cellers van voler imitar"
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Et proposem un tast inèdit de 6 vins de mínima intervenció, ja siguin brisats, escumosos, "orange" o de qualsevol color...
Imatge il·lustrativa
Cedida
La Plaça Catalunya serà l'escenari per donar a conèixer el producte local, la cuina i la clotxa de les Terres de Mestral