El lloc premiat es troba al carrer dels Flassaders de Barcelona i va ser fundat el 2008 per Mey Hofmann, que va morir el 2016. El negoci el va agafar la seva filla Silvia i la part creativa la controla ara el xef Miquel Guarro. El croissant de mascarpone i el de mantega són dos dels productes més famosos de la pastisseria.
Per altra banda, també han estat guardonats els pastissers Eric Ortuño, fundador de l'Atelier Barcelona, i Miquel Costabella per les seves trajectòries professionals. Hoffman també ha rebut el premi a la millor pastisseria en xarxes socials mentre que el periodista Eloi Vila ha estat reconegut com el "personatge més dolç".
Altres premis són l'Innovador, que és per a la pastisseria Targarona d'Igualada, el d'Emprenedoria, que és per a Sauleda Pastissera de Sant Cebrià de Vallalta (Maresme) i el de la pastisseria més antiga de Catalunya, que el rep La Confiança de Gelida (Alt Penedès). Els premis compten amb gairebé un segle d'història i tornen després de la pandèmia.