gastronomia

Aquesta és la millor pastisseria de Catalunya

Ho han decidit els Gremis de Pastisseria de Barcelona i Girona després d'una votació interna

Aquests són els millors vins del Concurs de Vins de la DO Terra Alta

, Barcelona, Catalunya | 12/06/2022 a les 18:03h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, pastisseria, Catalunya, premi, Hofmann
Coca de llardons de la passtisseria Hofmann
Coca de llardons de la passtisseria Hofmann | Hofmann
La pastisseria Hofmann és la millor de Catalunya. Així ho han decidit els Gremis de Pastisseria de Barcelona i Girona després d'una votació interna. El premi s'entregarà el pròxim diumenge en una gala a l'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona en què també s'atorgaran altres guardons.

El lloc premiat es troba al carrer dels Flassaders de Barcelona i va ser fundat el 2008 per Mey Hofmann, que va morir el 2016. El negoci el va agafar la seva filla Silvia i la part creativa la controla ara el xef Miquel Guarro. El croissant de mascarpone i el de mantega són dos dels productes més famosos de la pastisseria.
 

Per altra banda, també han estat guardonats els pastissers Eric Ortuño, fundador de l'Atelier Barcelona, i Miquel Costabella per les seves trajectòries professionals. Hoffman també ha rebut el premi a la millor pastisseria en xarxes socials mentre que el periodista Eloi Vila ha estat reconegut com el "personatge més dolç".

Altres premis són l'Innovador, que és per a la pastisseria Targarona d'Igualada, el d'Emprenedoria, que és per a Sauleda Pastissera de Sant Cebrià de Vallalta (Maresme) i el de la pastisseria més antiga de Catalunya, que el rep La Confiança de Gelida (Alt Penedès). Els premis compten amb gairebé un segle d'història i tornen després de la pandèmia. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Xavier Bassa | 1 comentari
"Es va posar de moda tenir a la taula una ampolla de Château Romassan Rosé de Domaines Ott, un rosat de la Provença amb un color exageradament pàl·lid que en escampar-se en aquests ambients luxosos la resta de cellers van voler imitar"
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Et proposem un tast inèdit de 6 vins de mínima intervenció, ja siguin brisats, escumosos, "orange" o de qualsevol color...
Imatge il·lustrativa
Cedida
La Plaça Catalunya serà l'escenari per donar a conèixer el producte local, la cuina i la clotxa de les Terres de Mestral