​Aquests són els millors projectes d’enoturisme de Catalunya

Aquest dijous 9 de juny s’han lliurat els Premis Vinari d’Enoturisme en un acte celebrat als jardins del Restaurant El Celleret de Família Torres

Torna l'Eclipsi de la DO Terra Alta

| 10/06/2022 a les 11:03h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, enoturisme
Imatge il·lustrativa
Els Premis Vinari d’Enoturisme, organitzats pel diari digital Vadevi, s’han donat a conèixer aquest dijous 9 de juny en un acte celebrat als jardins del Restaurant El Celleret de Família Torres, a Pacs del Penedès. L’acte, presentat pel periodista i director general del Grup el Món, Vicent Sanchis, ha permès reconèixer aquells projectes, experiències o activitats vinculades amb el turisme del vi d’arreu de Catalunya que han convençut amb la seva candidatura els diversos membres del jurat.


Els guardons han estat per:
Premi a la Millor Activitat Mediambiental:
• Curs de plantes comestibles i maridatge de vins, del Celler Can Roda
Premi a la Millor Activitat Cultural i Social:
• Malvasia, entre el mar i el cel, Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges
Premi a la Millor Activitat Solidària:
• Cep Passes Solidàries, de Vins el Cep
Premi a la Millor Activitat Innovadora:
• Nit de Glamping i Observació d’Estrelles entre vinyes, de Llopart
Premi a la Millor Iniciativa Emprenedora:
• The Wine Truck, bar de vins
Premi a la Millor Experiència Enogastronòmica:
• Festival Gastronòmic CORPINNAT
Premi a la Millor Visita Enoturística i Experiència de Tast de Vins:
• Esmorzar al celler Mas Blanch i Jové
Menció Especial en la categoria de Millor Visita per Casa Vermouth Padró, de Padró i Família
Premi al Millor Allotjament Enoturístic:
• Cal Puig By Can Marlès, Celler i Enoturisme


El jurat que ha avaluat les candidatures ha estat format per professionals experts en enoturisme, com són: Ester Garcia, directora de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya; el sociòleg expert en enoturisme Lluís Tolosa, el Gerent de la Federació Intercomarcal d’Hostaleria i Restauració (FIHR), Daniel Brasé, experta en enoturisme, Zaida Semprún i el director dels Premis Vinari, Ramon Roset.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Xavier Bassa | 1 comentari
"Es va posar de moda tenir a la taula una ampolla de Château Romassan Rosé de Domaines Ott, un rosat de la Provença amb un color exageradament pàl·lid que en escampar-se en aquests ambients luxosos la resta de cellers van voler imitar"
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Et proposem un tast inèdit de 6 vins de mínima intervenció, ja siguin brisats, escumosos, "orange" o de qualsevol color...
Imatge il·lustrativa
Cedida
La Plaça Catalunya serà l'escenari per donar a conèixer el producte local, la cuina i la clotxa de les Terres de Mestral