Premi Sostenibilitat del Patrimoni cultural, natural i de les tradicions a un celler de Subirats

El reconeixement és pel projecte que ha impulsat el celler: “L’enoturisme i la repoblació de la flora i la fauna”

Aquest és el nou vermut 100% orgànic, sostenible i sense pesticides (que has de tastar)

| 08/06/2022 a les 09:17h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Sumarroca
Imatge il·lustrativa
Sumarroca
El passat divendres 3 de juny Turisme de Barcelona va celebrar la 6a edició dels Premis de Sostenibilitat Turística que tenen com objectiu impulsar les bones pràctiques en el sector del turisme per avançar en la sostenibilitat i en assolir els ODS en l’àmbit turístic des de la sostenibilitat ambiental, social, cultural i de l’accessibilitat. Els guardons reconeixen l’esforç de les empreses en els següents àmbits; sostenibilitat social; accessibilitat;  sostenibilitat del patrimoni cultural i natural i sostenibilitat ambiental.

Bodegues Sumarroca ha rebut el Premi Sostenibilitat del Patrimoni cultural, natural i de les tradicions pel projecte que dona a conèixer als visitants les accions per a la recuperació de la flora i la fauna autòctones i que consciencia sobre la importància que tenen els ecosistemes propis en el medi ambient que es realitza a la Finca Sumarroca, situada a Monistrol d’Anoia. Protegida per Xarxa Natura 2000, a la Finca es du a terme una activitat de vol de rapinyaires, per a divulgar com són de rellevants aquestes espècies d’aus en el cultiu de la vinya i les plantes del territori. A més, s’ha rehabilitat una antiga caseta de pastor per a la repoblació de ratpenats. També s’ha construït una bassa, que es nodreix de l’escorrentia dels camps i la pluja, i és una zona important per a la reproducció de diverses espècies d’amfibis. En els propers mesos, Sumarroca presentarà nous plans relacionats en la matèria sostenible i social.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Xavier Bassa
"Es va posar de moda tenir a la taula una ampolla de Château Romassan Rosé de Domaines Ott, un rosat de la Provença amb un color exageradament pàl·lid que en escampar-se en aquests ambients luxosos la resta de cellers van voler imitar"
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Et proposem un tast inèdit de 6 vins de mínima intervenció, ja siguin brisats, escumosos, "orange" o de qualsevol color...
Imatge il·lustrativa
Cedida
La Plaça Catalunya serà l'escenari per donar a conèixer el producte local, la cuina i la clotxa de les Terres de Mestral