Magnificat, la cita professional impulsada des del 2014 per Juvé & Camps i la distribuïdora Primeres Marques, s'ha celebrat amb més de 1800 professionals del sector. Una trobada que ha donat cita a grans cellers, així com a sommeliers, compradors, experts, periodistes i crítics del panorama vitivinícola nacional i internacional en què no només s'han pogut gaudir de tasts magistrals i un nivell excepcional de vins, sinó també celebrar el centenari del celler amb seu a Espiells (Sant Sadurní d'Anoia).
Meritxell Juvé, 4a generació i CEO de Juvé & Camps, ha afirmat que “obrir les portes de casa nostra coincidint amb les celebracions del nostre centenari amb aquest nivell de participació i de la mà d'aquests grandíssims cellers, ha estat un veritable privilegi. No només hem estat envoltats de grans amics, sinó que a més hem pogut gaudir de la qualitat i excel·lència dels vins i escumosos que tots ells elaboren”.
La jornada ha comptat amb un programa exclusiu de tasts de primer nivell les places dels quals es van esgotar en menys de trenta minuts des de la seva obertura. Châteaux Margaux, una de les més llegendàries cases de Bordeus, presentada pel MW Álvaro Ribalta; tasts impartits de la mà de Markus Molitor i Gunter Küntsler, dos dels productors més prestigiosos d'Alemanya; un recorregut pels grans vins italians de la Toscana, impartida per una de les firmes més significatives d'Itàlia, Gaja; i un viatge per la garnatxa a través d'alguns dels seus millors elaboradors a nivell mundial, des de M. Chapoutier, Sara Perez, René Barbier, Telmo Rodríguez, Juan Asens, Marc Bournazeau o Joan Àngel Lliberia.
Durant la jornada s'han tastat els vins de 55 cellers i destil·leries de tot el món, que han acudit amb les seves etiquetes més reconegudes, en un format de showroom tradicional.
Meritxell Juvé, 4a generació i CEO de Juvé & Camps, ha afirmat que “obrir les portes de casa nostra coincidint amb les celebracions del nostre centenari amb aquest nivell de participació i de la mà d'aquests grandíssims cellers, ha estat un veritable privilegi. No només hem estat envoltats de grans amics, sinó que a més hem pogut gaudir de la qualitat i excel·lència dels vins i escumosos que tots ells elaboren”.

La jornada ha comptat amb un programa exclusiu de tasts de primer nivell les places dels quals es van esgotar en menys de trenta minuts des de la seva obertura. Châteaux Margaux, una de les més llegendàries cases de Bordeus, presentada pel MW Álvaro Ribalta; tasts impartits de la mà de Markus Molitor i Gunter Küntsler, dos dels productors més prestigiosos d'Alemanya; un recorregut pels grans vins italians de la Toscana, impartida per una de les firmes més significatives d'Itàlia, Gaja; i un viatge per la garnatxa a través d'alguns dels seus millors elaboradors a nivell mundial, des de M. Chapoutier, Sara Perez, René Barbier, Telmo Rodríguez, Juan Asens, Marc Bournazeau o Joan Àngel Lliberia.
Durant la jornada s'han tastat els vins de 55 cellers i destil·leries de tot el món, que han acudit amb les seves etiquetes més reconegudes, en un format de showroom tradicional.