1800 profesionals en una nova edició del Magnificat

Cellers com Jean Pierre Moueix, Louis Latour, Louis Roederer, M. Chapoutier, Markus Molitor, Gaja, Viña Tondonia, Mas Martinet, Nonino i alguns dels millors châteaux de Bordeus, no s'han perdut la cita

| 08/06/2022 a les 07:40h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Fires, Magnificat
Imatge il·lustrativa
Magnificat, la cita professional impulsada des del 2014 per Juvé & Camps i la distribuïdora Primeres Marques, s'ha celebrat amb més de 1800 professionals del sector. Una trobada que ha donat cita a grans cellers, així com a sommeliers, compradors, experts, periodistes i crítics del panorama vitivinícola nacional i internacional en què no només s'han pogut gaudir de tasts magistrals i un nivell excepcional de vins, sinó també celebrar el centenari del celler amb seu a Espiells (Sant Sadurní d'Anoia).

Meritxell Juvé, 4a generació i CEO de Juvé & Camps, ha afirmat que “obrir les portes de casa nostra coincidint amb les celebracions del nostre centenari amb aquest nivell de participació i de la mà d'aquests grandíssims cellers, ha estat un veritable privilegi. No només hem estat envoltats de grans amics, sinó que a més hem pogut gaudir de la qualitat i excel·lència dels vins i escumosos que tots ells elaboren”.
 
 
La jornada ha comptat amb un programa exclusiu de tasts de primer nivell les places dels quals es van esgotar en menys de trenta minuts des de la seva obertura. Châteaux Margaux, una de les més llegendàries cases de Bordeus, presentada pel MW Álvaro Ribalta; tasts impartits de la mà de Markus Molitor i Gunter Küntsler, dos dels productors més prestigiosos d'Alemanya; un recorregut pels grans vins italians de la Toscana, impartida per una de les firmes més significatives d'Itàlia, Gaja; i un viatge per la garnatxa a través d'alguns dels seus millors elaboradors a nivell mundial, des de M. Chapoutier, Sara Perez, René Barbier, Telmo Rodríguez, Juan Asens, Marc Bournazeau o Joan Àngel Lliberia.

Durant la jornada s'han tastat els vins de 55 cellers i destil·leries de tot el món, que han acudit amb les seves etiquetes més reconegudes, en un format de showroom tradicional.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
L'ampolla de vi portava un any tancada amb una serp verinosa dins perquè algunes cultures creuen que així té propietats medicinals
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Xavier Bassa
"Es va posar de moda tenir a la taula una ampolla de Château Romassan Rosé de Domaines Ott, un rosat de la Provença amb un color exageradament pàl·lid que en escampar-se en aquests ambients luxosos la resta de cellers van voler imitar"
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Et proposem un tast inèdit de 6 vins de mínima intervenció, ja siguin brisats, escumosos, "orange" o de qualsevol color...
Imatge il·lustrativa
Cedida
La Plaça Catalunya serà l'escenari per donar a conèixer el producte local, la cuina i la clotxa de les Terres de Mestral