Aquest celler ha aconseguit 2 ors i 1 plata al Concours Mondial de Bruxelles

Un vi català treu 95 punts sobre 100 en el concurs de vins britànic IWC

| 01/06/2022 a les 10:02h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Els vins de la setmana, Concours Mondial de Bruxelles, La Cooperativa de Gandesa
Imatge il·lustrativa
Aquest mes de maig s’ha celebrat a Olite (Navarra), la 10a edició de Garnatxes del Món. La Cooperativa de Gandesa va rebre tres medalles pels seus vins: dos ors i una plata. Els vins guardonats van ser el Ranci Puresa, la Mistela Blanca Somdinou i el Vi blanc jove Somdinou, respectivament.

En el concurs, d’àmbit internacional, prop de 900 vins van ser avaluats per un panell de vuitanta experts de 12 nacionalitats diferents. El vins catalans han rebut un total de 79 medalles, 23 de les quals van anar a parar als vins dels cellers cooperatius. Concretament, les cooperatives agràries han rebut 17 medalles d’or i 6 de plata. Els vins guardonats pertanyen a les DO Terra Alta (15), Montsant (4), Empordà (3) i Catalunya (1).

Aquests resultats consoliden, un cop més, la gran qualitat dels vins de les nostres cooperatives i posen en relleu la gran importància d’aquesta varietat de raïm, molt present en l’elaboració dels seus vins.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Xavier Bassa | 1 comentari
"Es va posar de moda tenir a la taula una ampolla de Château Romassan Rosé de Domaines Ott, un rosat de la Provença amb un color exageradament pàl·lid que en escampar-se en aquests ambients luxosos la resta de cellers van voler imitar"
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Et proposem un tast inèdit de 6 vins de mínima intervenció, ja siguin brisats, escumosos, "orange" o de qualsevol color...
Imatge il·lustrativa
Cedida
La Plaça Catalunya serà l'escenari per donar a conèixer el producte local, la cuina i la clotxa de les Terres de Mestral