​Freixenet 0,0%, amb una nova fórmula baix en calories

Freixenet 0,0% estrena una nova imatge i renova la seva fórmula per oferir una proposta baixa en calories i apta per a vegans

Una de les millors empreses per treballar a l'Estat segons Forbes elabora Cava al Penedès

| 24/05/2022 a les 09:39h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Els vins de la setmana, ​Freixenet, Freixenet
Freixenet, referent mundial al mercat dels escumosos, ha rellançat la seva gamma d'escumosos sense alcohol Freixenet 0,0% Baix en Calories, composta per un escumós blanc i un rosat. Freixenet 0,0% estrena una nova imatge basada en la icònica ampolla esmerilada de Carta Nevada i renova la seva fórmula per oferir una proposta baixa en calories i apta per a vegans. A través d'aquest rellançament Freixenet reforça el lideratge del segment dels escumosos sense alcohol i l'aposta per la innovació.
 
Com a resultat, Freixenet obté dos escumosos agradables, frescos i equilibrats amb elegants aromes tropicals i cítrics que sorgeixen de processos tecnològics innovadors emprats per desalcoholitzar el vi alhora que manté totes les seves característiques. Freixenet 0,0% Baix en Calories es referma així com la línia sense alcohol de la marca, oferint una alternativa innovadora i baixa en calories amb què amplia el seu ventall de consumidors.
Freixenet 0,0% Baix a Calories Blanco és un refrescant i afruitat escumós que sorgeix d'una minuciosa tasca de recerca tècnica i exigents proves enològiques que li han permès mantenir les aromes naturals dels raïms i les característiques. De color groc pàl·lid brillant i bombolles persistents, es caracteritza per les notes tropicals refrescants i el toc elegant de cítrics. Amb un gust vivaç, net, afruitat i fresc, és el clar exemple de l'equilibri d'acidesa i és perfecte per maridar amb aperitius, sushi, sashimi, niguiris i amanides lleugeres.
 
D'altra banda, d'un atractiu color rosat pàl·lid i de bombolla persistent, Freixenet 0,0% Baix a Calories Rosé també és escumós refrescant i afruitat. En aquest cas, s'aprecien les aromes de fruits vermells silvestres com gerds i maduixes, que van acompanyades de notes florals i fruits tropicals. A més, l'equilibrada acidesa del producte, juntament amb la mida mitjana de la bombolla, expressa la bona qualitat del raïm i produeix una sensació refrescant. Marida a la perfecció amb aperitius, postres lactis, dolços, sagnia de fruites i macedònia de fruites.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Xavier Bassa
"Es va posar de moda tenir a la taula una ampolla de Château Romassan Rosé de Domaines Ott, un rosat de la Provença amb un color exageradament pàl·lid que en escampar-se en aquests ambients luxosos la resta de cellers van voler imitar"
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Et proposem un tast inèdit de 6 vins de mínima intervenció, ja siguin brisats, escumosos, "orange" o de qualsevol color...
Imatge il·lustrativa
Cedida
La Plaça Catalunya serà l'escenari per donar a conèixer el producte local, la cuina i la clotxa de les Terres de Mestral