menjar

Rosalía i el pa amb tomàquet, així se'l menja

La cantant fa un "preguntes i respostes" a Twitter i confessa els seus gustos per aquest plat típic català

, Barcelona, Catalunya | 17/05/2022 a les 15:36h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, tradicions, menjar, pa amb tomàquet, Rosalía
Rosalía, durant un concert
Rosalía, durant un concert | Arxiu ND
"Digues alguna cosa que vulguis saber que encara no m'hagis preguntat". Rosalía va fer aquest diumenge aquesta piulada al seu compte de Twitter per animar els seus seguidors a fer-li preguntes perquè ella les pogués respondre de forma totalment personalitzada. El resultat: més de 2.300 retuits i més de 8.200 comentaris. 
 
Entre aquests, un que crida l'atenció. "Com et prepares el pa amb tomàquet, reina? Li poses all?", ha escrit un usuari, a l'espera de veure quin és el gust de la cantant per aquest plat típic català. La resposta, senzilla i clara. "Sense all", ha escrit la cantant. També la pizza hawaiana ha estat la protagonista d'una de les preguntes i Rosalía, sense pèls a la llengua, ha confessat que en la seva pizza no s'hi trobarà pinya.
 
Algunes de les respostes més gracioses són al voltant dels estudis. Mentre una usuària li demanava que li desitgés sort per als exàmens, Rosalía contestava "ni sort, ni sort, posa't a estudiar ja". Una altra, que assegurava tenir un examen l'endemà i no recordar res demanava, implícitament, un consell. La cantant no ha escrit res al tuit de resposta, però ha enganxat una imatge on es veu una ungla -un dels seus elements més representatius- amb fórmules matemàtiques.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Xavier Bassa
"Es va posar de moda tenir a la taula una ampolla de Château Romassan Rosé de Domaines Ott, un rosat de la Provença amb un color exageradament pàl·lid que en escampar-se en aquests ambients luxosos la resta de cellers van voler imitar"
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Et proposem un tast inèdit de 6 vins de mínima intervenció, ja siguin brisats, escumosos, "orange" o de qualsevol color...
Imatge il·lustrativa
Cedida
La Plaça Catalunya serà l'escenari per donar a conèixer el producte local, la cuina i la clotxa de les Terres de Mestral