menjar

Torna Pokin's, la primera cadena d'hamburgueses que va aterrar a Barcelona

El retorn serà en format "delivery", és a dir, producció en una cuina fantasma i entrega del producte a domicili

, Barcelona, Catalunya | 13/05/2022 a les 10:46h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Els vins de la setmana, Pokin's, Barcelona, fast food, menjar ràpid, cadena, hamburgueses
Imatge comercial de la històrica Pokin's
Imatge comercial de la històrica Pokin's | Todocolección
La primera cadena d'hamburgueses va aterrar a Barcelona el 1978. Era el primer restaurant de menjar ràpid de la ciutat i oferia les hamburgueses típiques americanes que els catalans només veien a través de la gran pantalla. Estava ubicat al número 3 de la plaça Franecsc Macià.

Més de tres dècades després torna Pokin's. La icònica marca ressuscita i ho fa com un restaurant únicament de delivery. La producció es faria en una cuina fantasma i el producte s'entregaria a domicili, segons ha informat el portal Podios. 

L'empresa que fins ara tenia els drets d'explotació de Pokin's és The Eat Out Group, propietària de Pans & Company, Ribs i FresCo. I, ara, queda en mans de Hunger Brands, en mans de l'exdirector de VICE i un exdirectiu de Desigual.

Fent memòria, Pokin's era un punt de trobada a la ciutat on els joves podien gaudir hamburgueses servides per cambrers uniformats i una decoració típica americana. Hamburguesa, patates i begudes, només per un cost de 500 pessetes (3 euros). Més endavant, amb l'arribada d'altres cadenes a la ciutat, el local va canviar la seva oferta i va apostar per entrepans locals, sota el nom de Bocatta. Va tancar a mitjans dels 90.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge il·lustrativa
Se celebrarà del 10 al 12 de juny, i la gran novetats serà la tornada a la Rambla de la ciutat després de dues edicions digitals.
Imatge il·lustrativa
Ajuntament de Reus
Ruth Troyano
El centre, pioner en la formació d’enòlegs a principis del segle XX, es dota de més contingut informatiu per ressaltar i transmetre la història de la vinya, el vi i el vermut de la capital del Baix Camp
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Et proposem un tast inèdit 5 dels millors vins monovarietals segons "La Guia de Vins de Catalunya"