​​​«La Manela by Artcava», molt més enllà d’un Wine Bar

Després de l’excel·lent acollida els vespres d’estiu de l’any passat, ​​​«La Manela by Artcava» obre nova temporada amb nou horari, nova carta i moltes novetats.

«La Primavera del Cava», 15 ​activitats enoturístiques amb bombolles

| 10/05/2022 a les 17:55h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, La Manela by Artcava, Wine Bar
Imatge il·lustrativa
El Wine Bar d’Artcava és fill de la pandèmia del coronavirus. El seu ideòleg, CEO i enòleg del celler, Èric Enguita, es va inspirar amb les experiències viscudes tant aquí com en un viatge per la costa oest dels Estats Units, i sumat al gran èxit obtingut en la campanya de micromecenatge través de la plataforma Verkami, l’estiu passat es va inaugurar «La Manela by Artcava».

L’ADN del celler Artcava és sempre anar un pas més enllà, i tot i que segons l'Èric Enguita "treure 4 cadires i taules i servir només els teus vins no es pot considerar un Wine Bar", La Manela és una oferta gastronòmica i de "bar-a-vins", amb música, microteatre, i molta relació amb la cultura diferent de les altres. Disposa de cuina pròpia, en un contenidor de vaixell totalment adaptat, amb receptes del món però ingredients d’aquí. Un dels plats estrella és el “Barbaque Pulled Gall”, un panet de brioix dolç amb melós de Gall Negre del Penedès IGP rostit a baixa temperatura amb salsa barbacoa i coleslaw (amanida de col). Obligat tastar-la.
 

L’oferta de begudes va molt més enllà dels seus Caves, i podrem trobar vins en llauna, un tirador amb un vi “petillant”, cerveses artesanes, còctels amb Cava, vermut artesà i sangria Premium. El cava Palagó Winemaker’s de la casa marida perfectament amb la proposta gastronòmica de la cuina, també a copes.

Des del celler aniran ampliant l’oferta gastronòmica amb brunchs de forquilla i ganivet, sopars i dinars. Actualment, obren dissabtes, diumenges i festius, de 12 h a 15 h, i a partir de l’1 de juny, també dijous, divendres i dissabtes de 19 h a 24 h.

L'espai també mostra una exposició de l'escultor i professor d'art i escultura a l'escola d'oficis de Barcelona, Ramiro -Manel Garcia-, que inclou diferents peces distribuïdes per tot l'espai, dotant-lo d'un caràcter únic i especial molt vinculat a l'origen de La Manela, descobriu-les, n'hi ha 13. Podeu seguir «La Manela by Artcava» al seu perfil d’Instagram per conèixer les propostes culturals i la informació a Google per als horaris i dies d’obertura. Es recomana reserva prèvia a través de la web www.artcava.com/la-manela.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge il·lustrativa
El ciclista eritreu Biniam Girmay celebrava el triomf amb una ampolla de 'prosecco' quan el tap li va esclatar i li va anar a l'ull.
Edicions anteriors de la Cavacursa
Edicions anteriors de la Cavacursa | Ferran Cardiel
Imatge il·lustrativa
La peça més rellevant del jaciment és un bol amb una inscripció en escriptura ibèrica i diverses llavors de raïm carbonitzades