L’ADN del celler Artcava és sempre anar un pas més enllà, i tot i que segons l'Èric Enguita "treure 4 cadires i taules i servir només els teus vins no es pot considerar un Wine Bar", La Manela és una oferta gastronòmica i de "bar-a-vins", amb música, microteatre, i molta relació amb la cultura diferent de les altres. Disposa de cuina pròpia, en un contenidor de vaixell totalment adaptat, amb receptes del món però ingredients d’aquí. Un dels plats estrella és el “Barbaque Pulled Gall”, un panet de brioix dolç amb melós de Gall Negre del Penedès IGP rostit a baixa temperatura amb salsa barbacoa i coleslaw (amanida de col). Obligat tastar-la.

L’oferta de begudes va molt més enllà dels seus Caves, i podrem trobar vins en llauna, un tirador amb un vi “petillant”, cerveses artesanes, còctels amb Cava, vermut artesà i sangria Premium. El cava Palagó Winemaker’s de la casa marida perfectament amb la proposta gastronòmica de la cuina, també a copes.
Des del celler aniran ampliant l’oferta gastronòmica amb brunchs de forquilla i ganivet, sopars i dinars. Actualment, obren dissabtes, diumenges i festius, de 12 h a 15 h, i a partir de l’1 de juny, també dijous, divendres i dissabtes de 19 h a 24 h.
L'espai també mostra una exposició de l'escultor i professor d'art i escultura a l'escola d'oficis de Barcelona, Ramiro -Manel Garcia-, que inclou diferents peces distribuïdes per tot l'espai, dotant-lo d'un caràcter únic i especial molt vinculat a l'origen de La Manela, descobriu-les, n'hi ha 13. Podeu seguir «La Manela by Artcava» al seu perfil d’Instagram per conèixer les propostes culturals i la informació a Google per als horaris i dies d’obertura. Es recomana reserva prèvia a través de la web www.artcava.com/la-manela.