menjar

El doble motiu de McDonald's per canviar les seves hamburgueses

La cadena de menjar ràpid actualitza les seves receptes clàssiques per millorar-les, però manté els tocs tradicionals

, Barcelona, Catalunya | 04/05/2022 a les 19:54h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Gastronomia, McDonalds, hamburgueses, canvi, tradició, sabor, millores
McDonald's canvia la recepta de les seves hamburgueses
McDonald's canvia la recepta de les seves hamburgueses | Arxiu ND
Tot i ser la cadena de menjar ràpid per excel·lència, McDonald's té actualment competidors ben consolidats. Burger King, KFC, Popeye's i altres marques també són al mercat de les cadenes d'hamburgueses i menjar ràpid. L'aparició d'aquests competidors ha portat els responsables de McDonald's a actualitzar la recepta de les seves hamburgueses per mantenir-se líders.


"Ara les teves hamburgueses de sempre, com mai abans", anuncien a la seva pàgina web. La innovació, que vol mantenir els tocs tradicionals i distintius de la companyia, s'ha fet per un doble motiu. Així, han fet canvis en el procés de cuinat i preparat de les hamburgueses, utilitzant carn 100% de vaca sense conservants ni colorants.

En primer lloc, un dels objectius era aconseguir potenciar encara més el sabor de les hamburgueses i arribar a una major intensitat a l'hora de degustar-les. La carn és més sucosa i el pa és més esponjós. D'aquesta manera poden retenir la calor més estona al plat.

D'altra banda, aquest canvi també vol optimitzar el temps de cuinat. La ceba i el formatge no s'afegiran un cop cuita la carn, com es feia fins ara, sinó que es col·locaran a sobre mentre s'estigui cuinant. Amb aquest gest volen assolir un toc caramel·litzat i un formatge més fos que permeti augmentar potencialment el sabor.

Si bé és cert que McDonald's ha apostat per fer canvis i actualitzar les seves receptes tradicionals, la cadena no vol perdre la seva tradició ni tampoc alterar els gustos dels seus consumidors fidels. Així, un grup de cuiners i enginyers han treballat perquè els canvis únicament impliquin millores als seus productes estrella. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

COMENTARIS

Menjars ràpids
Fran BCN, 07/05/2022 a les 12:19
+0
-0
Sembla que darrerament, deu ser obligatori empassar-te formatge en qualsevol bocata, i quan els dius "sense formatge sisplau" et miren malament o directament...."no.pot.ser". Cas del Viena, on posen formatge fins i tot a un trist frankfurt i no et serveixen sense ja que....el menú és aixi...doncs res, adéu i passi-ho bé...

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge il·lustrativa
El ciclista eritreu Biniam Girmay celebrava el triomf amb una ampolla de 'prosecco' quan el tap li va esclatar i li va anar a l'ull.
Edicions anteriors de la Cavacursa
Edicions anteriors de la Cavacursa | Ferran Cardiel
Imatge il·lustrativa
La peça més rellevant del jaciment és un bol amb una inscripció en escriptura ibèrica i diverses llavors de raïm carbonitzades