VÍDEO

El jurat de «Masterchef» esclata amb el nou «León come gamba»: «És una burla»

Un concursant va proposar-se sense èxit millorar el plat que es va fer viral fa uns anys

, Barcelona, Catalunya | 04/05/2022 a les 19:53h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Gastronomia, TVE, León come gamba, Masterchef

Absolutament sempre es poden empitjorar les coses. I si no, que li preguntin al Luismi, un concursant de Masterchef que ha sorprès tothom amb una nova versió del mític plat "León come gamba" de fa uns anys... fins i tot pitjor que l'anterior. Les instruccions del programa indicaven que havia de millorar algun menú preparat al llarg de les seves edicions.

"Gat al llit el dos de maig". Aquest és el nom de l'obra perpetrada pel Luismi. "La idea inicial era fer un tribut als lleons del Congrés, que són herois del dos de maig. En volia muntar dos, però per les presses no he pogut". El concursant ja començava malament. "O sigui que això és un lleó?", li va preguntar Sílvia Abril, incrèdula davant dues boles que no tenien ni ulls, ni boca.

El xef aprenent va posar-se a muntar la cara del lleó a davant del jurat, que se'l mirava conscient de l'esbroncada que s'acostava. "El gat està prenyat", va intentar-ho arreglar. Hauria estat millor no fer-ho, perquè les seves paraules van encendre encara més els membres del jurat.

"Mira, l'Alberto -el creador original del plat- no pretenia fer una ximpleria, i li vam fotre un paquet. A tu, que t'ho estàs prenent com una conya, sense haver pretès en cap moment millorar el plat, sinó fer una ximpleria pitjor, sense haver cuinat ni un pebrot, perquè està cru... Això és una burla", va esclatar Jordi Cruz. La solució va ser immediata: davantal negre i prova d'eliminació "perquè recordis què has vingut a fer aquí".

I faltava per arribar el calvot de Pepe Rodríguez: "Tens menys coneixement que una llebre de dos mesos". "Havies de millorar el poc que hi havia, i fas aquesta idiotesa. No és teva la culpa, el fracàs és nostre, que no vaig saber-ho veure el dia del càsting. Em vaig equivocar, i com que m'equivoco, pateixo".

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Us proposem tres bons vins (i molt econòmics) per acompanyar barbacoes i trobades amb amics amb l'arribada del bon temps
Imatge il·lustrativa
Torna el COTA, el primer festival de vins d’altura a la Masia la Torreta de Mediona el pròxim dissabte 28 de maig de 12 h a 20 h.
L'estand de Catalunya en una edició anterior de Prowein
L'estand de Catalunya en una edició anterior de Prowein | Prodeca
El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, mitjançant Prodeca, organitza la participació d'un centenar d'empreses i 4 associacions al certamen que tindrà lloc del 15 al 17 de maig a Düsseldorf