Una de les millors empreses per treballar a l'Estat segons Forbes elabora Cava al Penedès

Forbes inclou Feixenet al grup de les 75 millors empreses amb més de 500 professionals per treballar a Espanya

6 vins catalans entre els 20 millors segons la premsa anglesa

| 03/05/2022 a les 19:11h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Forbes , Forbes
Imatge il·lustrativa
Grup Freixenet ha estat catalogat per la revista Forbes com una de les millors 75 empreses amb més de 500 empleats on treballar a Espanya. La publicació, especialitzada en el món dels negocis i finances, ha elaborat un any més la prestigiosa llista en què destaca una selecció de les companyies més valorades a nivell nacional. Forbes ha examinat, mitjançant un sondeig en profunditat de Sigma Dos, les opinions dels empleats de més de 2.000 empreses.
 
Grup Freixenet ha destacat per la seva filosofia i estratègia de negoci centrada en el benestar dels professionals. És per això que la companyia de Sant Sadurní d’Anoia busca aportar valor al negoci i a les persones a cadascuna de les etapes del cicle de la vida professional. En aquest sentit, la transformació cultural, la implantació d'estratègies organitzatives, la digitalització i el desenvolupament de programes han estat fonamentals per entrar a formar-ne part per primera vegada de la llista Forbes.
 
En paraules de la directora de Recursos Humans del Grup Freixenet, Cristina García Brunet: “el departament de RRHH ha de convertir-se en un soci estratègic per a totes les àrees que conformen la companyia. Per a nosaltres, el lema Celebra la vida defineix perfectament la nostra perspectiva, que no seria possible sense el talent, el compromís i l'esforç de totes les persones que formen part del Grup Freixenet”.
 

Així mateix, García Brunet afirma que la clau per trobar l'harmonia dins l'entorn laboral rau en l'equilibri entre la implantació d'una cultura transformadora i de desenvolupament continu (lifelong learning), els sistemes d'avaluació de l'exercici, el foment d'un lideratge inclusiu que permeti l'apoderament i el desenvolupament de canals de comunicació bidireccional. En definitiva, “cuidar el talent i mimar la felicitat dels treballadors a través de programes específics i una transformació cultural “viva” que impulsin el desenvolupament personal i professional”, emfatitza Cristina García Brunet.Entre ells, destaca el Programa de Salut i Benestar de l'empresa, premiat com a “bona pràctica” per Foment del Treball.

En línia a aquesta filosofia, la companyia ha impulsat en els darrers anys la Freixenet e-Academy, que, juntament amb el programa corporatiu de lideratge, té l'objectiu de fomentar l'ocupabilitat i la transmissió de coneixements en tots els àmbits i nivells.
Grup Freixenet també ha llançat una política de teletreball flexible que permet als empleats treballar fins a quatre dies de la setmana des de casa, sense restriccions i oferint la comoditat de poder emmotllar-se a les diferents situacions segons cada necessitat.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Et proposem un tast inèdit 5 dels millors vins monovarietals segons "La Guia de Vins de Catalunya"
Imatge il·lustrativa
La companyia, Unió de Pagesos, l'Associació de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya i l'Associació de Viticultors del Penedès inicien un diàleg i coincideixen en la urgència de reactivar el mercat del cava