​Torna l'activitat estrella de Torelló Viticultors

Torelló Viticultors tornarà a obrir, els dissabtes del mes de maig, l’espai gastronòmic anomenat La Barbequiú, situat a la seva finca de Can Martí de Baix.

| 29/04/2022 a les 08:11h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Gastronomia, Torelló Viticultors, La Barbequiú
Els germans Paco i Toni de la Rosa gaudint de La Barbequiú
Els germans Paco i Toni de la Rosa gaudint de La Barbequiú
El celler Torelló Viticultors oferirà els dissabtes 7, 14, 21 i 28 de maig, de les 12.30 h fins a les 16:30 h, una experiència que consisteix en una visita al seu celler i un menú barbacoa gourmet.

Les activitats de la Barbequiú començaran a les 12.30 h amb una visita al celler i a les seves caves subterrànies, on es podrà conèixer com s’elaboren els diferents vins escumosos Corpinnat i els vins DO Penedès. Tots els vins elaborats a Torelló procedeixen del raïm ecològic cultivat a la nostra finca de Can Martí. En el cas dels escumosos, les seves criances són, com a mínim, de 18 mesos i han sigut collits a mà, per preservar la seva qualitat. Un cop acabada la visita, els visitants podran passa a l’espai La Barbequiú, un espai a l’aire lliure, envoltat de les vinyes de Can Martí de Baix.

La proposta inclou una visita enoturística i un menú barbacoa, maridat amb vins escumosos Corpinnat i vins DO Penedès. L’objectiu de la Barbequiú és gaudir del bon temps, la gastronomia, la música i les amistats.

Aquest espai gastronòmic està equipat amb dues barbacoes de disseny holandès. Aquestes barbacoes tenen la característica de ser barbacoa i planxa, a la vegada.
 

Tota la llenya utilitzada per fer servir les barbacoes són de restes de poda de les vinyes de Can Martí. El menú consisteix en diferents entrants, un arròs de muntanya i unes postres típiques de Gelida, i se serveixen diverses copes durant l'activitat. Torelló Pàl·lid Rosé, vinificat amb Macabeu i Pinot Noir de la finca de Can Martí i 18 mesos de criança en lies, Torelló Tradicional Brut Nature (Macabeu, Xarel·lo i Parellada de la finca de Can Martí i 60 mesos de criança en lies), vi blanc o vi negre Torelló (una ampolla de vi o escumós per cada dues persones). Durant tota les jornades, hi haurà un acompanyament musical amb una acurada selecció. El nom de la Barbequiú, és en honor a la mítica cançó de Georgie Dann, mort l’any passat. Tal i com explica la lletra de la cançó, l’objectiu de la Barbequíu és gaudir del bon temps, la gastronomia, la música i les amistats.

El preu per persona és de 63€ (IVA inclòs) i inclou la visita i la proposta gastronòmica. Per apuntar-se cal enviar un correu a visita@torello.es o trucar al 938910793 i 669034190.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Et proposem un tast inèdit 5 dels millors vins monovarietals segons "La Guia de Vins de Catalunya"
Imatge il·lustrativa
Xavi Bassa
Algunes olors en els vins són conseqüència d'algun defecte