Les activitats de la Barbequiú començaran a les 12.30 h amb una visita al celler i a les seves caves subterrànies, on es podrà conèixer com s’elaboren els diferents vins escumosos Corpinnat i els vins DO Penedès. Tots els vins elaborats a Torelló procedeixen del raïm ecològic cultivat a la nostra finca de Can Martí. En el cas dels escumosos, les seves criances són, com a mínim, de 18 mesos i han sigut collits a mà, per preservar la seva qualitat. Un cop acabada la visita, els visitants podran passa a l’espai La Barbequiú, un espai a l’aire lliure, envoltat de les vinyes de Can Martí de Baix.
La proposta inclou una visita enoturística i un menú barbacoa, maridat amb vins escumosos Corpinnat i vins DO Penedès. L’objectiu de la Barbequiú és gaudir del bon temps, la gastronomia, la música i les amistats.
Aquest espai gastronòmic està equipat amb dues barbacoes de disseny holandès. Aquestes barbacoes tenen la característica de ser barbacoa i planxa, a la vegada.

Tota la llenya utilitzada per fer servir les barbacoes són de restes de poda de les vinyes de Can Martí. El menú consisteix en diferents entrants, un arròs de muntanya i unes postres típiques de Gelida, i se serveixen diverses copes durant l'activitat. Torelló Pàl·lid Rosé, vinificat amb Macabeu i Pinot Noir de la finca de Can Martí i 18 mesos de criança en lies, Torelló Tradicional Brut Nature (Macabeu, Xarel·lo i Parellada de la finca de Can Martí i 60 mesos de criança en lies), vi blanc o vi negre Torelló (una ampolla de vi o escumós per cada dues persones). Durant tota les jornades, hi haurà un acompanyament musical amb una acurada selecció. El nom de la Barbequiú, és en honor a la mítica cançó de Georgie Dann, mort l’any passat. Tal i com explica la lletra de la cançó, l’objectiu de la Barbequíu és gaudir del bon temps, la gastronomia, la música i les amistats.
El preu per persona és de 63€ (IVA inclòs) i inclou la visita i la proposta gastronòmica. Per apuntar-se cal enviar un correu a visita@torello.es o trucar al 938910793 i 669034190.