La cadena de televisió americana ESPN visita un celler del Penedès

“Diarios de Bicicleta”, un programa de la televisió esportiva ESPN, visita el celler Rovellats

Aquest és el millor vi negre català segons 'La Guia de Vinos'

| 15/02/2022 a les 18:14h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Els vins de la setmana, Cava, Rovellats, ESPN
Martín Ainsteín, del programa
Martín Ainsteín, del programa | ESPN
Cava Rovellats ha protagonitzat un dels capítols del programa “Diarios de Bicicleta” de la televisió americana ESPN. En aquest programa, el periodista Martín Ainsteín fa ruta per tota la Península Ibèrica visitant els espais més simbòlics de la Lliga Espanyola de Futbol.
 
En un dels seus programes, Ainsteín explica que les victòries dels equips de futbol se celebren amb cava i és per això que vol descobrir com s'elabora aquest vi escumós. De fet, el periodista remarca durant el programa que el cava és “la beguda que tothom vol destapar quan acaba el campionat”.

Per conèixer el procés d’elaboració del cava, l’equip del programa “Diarios de Bicicleta” d’ESPN es desplaça fins al Penedès i visita les caves Rovellats a Sant Martí Sarroca.
 
Durant la visita -a-l’estiu del 2021-, Martín Ainsteín passeja entre les ampolles de la cava Rovellats i conversa amb Manel Via, cap de producció de Rovellats, que li explica els secrets del mètode tradicional del cava. Fins i tot, s’atreveix a desgorjar una de les ampolles del cava Rovellats.
 
Aquest capítol es tanca amb les paraules d’Ainsteín dient “que sempre és bo que hi hagi una ampolla de cava a la taula, perquè significa que hi ha alguna cosa a celebrar”.
 
Aquest programa s’emet a la cadena esportiva americana ESPN i també està disponible al servei a la carta d’aquest canal. El responsable de Rovellats, Josep Cardona, en declaracions a Cupatges, opina que amb programes com aquest, que es veuen a tot el món, "promocionem la marca Cava i els cellers, com Rovellats, que ens sentim tan estretament lligats a aquest producte. El Cava està entre els millors escumosos del món i ho hem de seguir explicant".

Podeu veure el programa aquí

 
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
L'anyada 2008 del Llegat de Llopart, que ja és al mercat, es pot tastar en exclusiva en una experiència amb una visita privada que el celler ha dissenyat
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Màrius Fuertes
L'enòleg i nutricionista Màrius Fuertes contextualitza algunes "obvietats" dels aspectes nutricionals del vi
Integrants del segell col·lectiu Corpinnat
Integrants del segell col·lectiu Corpinnat
La marca col·lectiva celebra la primera edició de la Nit de Verema i insta a la Generalitat a desplegar la llei abans de la pròxima verema
Guillermo Cruz treballant al restaurant Mugaritz
Guillermo Cruz treballant al restaurant Mugaritz | Mugaritz
Guillermo Cruz hauria sostret els vins del Mugaritz per consum propi i per vendre'ls a tercers