La prescripció francesa atorga la màxima puntuació a un cava català

Gilbert & Gaillard, una guia independent francesa, atorga un doble or al Sumarroca Gran Reserva Brut Nature.

Un escumós català treu medalla d'or abans de sortir al mercat

| 10/02/2022 a les 13:39h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vins, Sumarroca , Gilbert & Gaillard, Sumarroca
Imatge il·lustrativa
Sumarroca
La guia independent de vins Gilbert & Gaillard, afincada a França, ha atorgat un doble or al Sumarroca Gran Reserva Brut Nature (DO CAVA). Aquest guardó és el màxim reconeixement que entrega la publicació.

El projecte de Gilbert & Gaillard comença l’any 1989 quan Philippe Gaillard i François Gilbert dirigeixen una revista de vins francesa. El 1991 decideixen editar la seva pròpia publicació dedicada al món del vi que té una presència a més de 25 països i una intenció més digitalitzada. En l’actualitat, la seva guia de vins és una referència. Els tastos són a cegues i s’organitzen diverses sessions durant l’any que estan dirigides pels fundadors on participa un equip de tastadors professional de França i altres països.

Aquest reconeixement és fruit de la feina que tot l’equip de Sumarroca dedica a elaborar grans vins sobre tres pilars: el respecte pel medi ambient i la sostenibilitat, la tradició i les varietats autòctones.
 

Sumarroca Gran Reserva Brut Nature


Varietats: Xarel·lo, Parellada, Macabeu
Ecològic
Criança: + 36 mesos
Aroma fresc i de gran complexitat en què es barregen, en primer lloc, les notes de la pastisseria obtingudes en la criança del cava, amb unes notes lleugeres de fruita fresca procedents del vi base. La boca és fresca, suau i amb un final elegant, llarg i sec.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

COMENTARIS

Els nostres ceps
Anònim, 20/02/2022 a les 15:26
+0
-0
Ja és hora que a la
nostra cultura catalana viticultora se li reconegui la dedicació i esforc de la seva gent .

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Deu restaurants catalans se situen entre els cent millors d'Europa
Deu restaurants catalans se situen entre els cent millors d'Europa | Pixabay
La potència gastronòmica de Catalunya es fa un forat a la guia del 2022 d'Opinionated About Dining, que inclou fins a una trentena d'establiments en total
Imatge il·lustrativa
Procedent d'una regió amb una llarga història vitivinícola (DO Montsant), aquest 100% garnatxa blanca neix amb l'objectiu de ser fidel als seus orígens
Imatge il·lustrativa
DO Montsant
La Denominació d’Origen Montsant celebra el pròxim divendres una festa per commemorar el seu 20è aniversari