restaurants

El restaurant on tots els cambrers tenen demència i els clients surten 99% satisfets

El 40% de les comandes tenen errors però el grau de satisfacció dels clients és del 99%

Cofundadora de VOX: No mostra el passaport COVID, li neguen l'entrada i difama al restaurant

| 11/01/2022 a les 12:21h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vídeos, restaurant japonès, restaurants
Imatge il·lustrativa
www.mistakenorders.com
"Restaurant of Mistaken orders", el Restaurant de les comandes equivocades, està ubicat al Japó, concretament a Tokio. Gairebé el 40% de les comandes tenen alguna errada, però el 99% dels clients estan satisfets. Unes dades que no s'entendrien sense l'explicació següent: els empleats són gent gran i tots tenen demència senil.

Shiro Oguni, videògraf, és a qui se li va acudir la idea. Un dia va convidar a dinar a un restaurant a un grup de residents d'un centre per a la tercera edat. Encara que el menú indicava que el primer plat era hamburguesa, els van servir 'gyozas'. Només Oguni va notar l'equivocació: els ancians que l'acompanyaven menjaven, contents, les seves racions. “En contemplar l'escena em vaig adonar que un error deixa de ser tan gran en el moment en què és acceptat”. I d'aquesta idea va sorgir 'El Restaurant de les Comandes Equivocades' (The Restaurant of Mistaken Orders).

La interacció entre cambrers i clients començava amb un membre de l'equip organitzador fent les presentacions. “La persona que els atendrà aquesta tarda té 90 anys”, se sentia en una taula. A partir d'aquí, la conversa seguia.


Shiro Oguni sosté que tinguem o no demència, "hem de viure en societat tots junts i en harmonia". El restaurant s'ha obert per un període limitat de temps i l'essència es pot llegir al seu lloc web "potser penseu que és una bogeria: un restaurant que no pot prendre la vostra comanda correctament. Tots els nostres cambrers són persones amb demència. Pot ser que encertin en anotar la teva comanda o pot ser que no. De totes maneres, no et preocupis si això passa, tot el que hi ha al nostre menú és deliciós i únic. Això sí que podem garantir-ho".


 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge d'una anterior edició de ProWein
Imatge d'una anterior edició de ProWein | ProWein Düsseldorf
Prowein Dusseldorf canvia les dates del certàmen i progama la fira els mateixos dies que la London Wine Fair, que ha emès un comunicat titllant el canvi "d'atac frontal".
Imatge il·lustrativa
Foto: Acadèmia de Poda
Xavier Bassa
El Xavier Bassa ens explica què és la biodinàmica i ens recomana cinc vins elaborats sota aquests preceptes.
Imatge il·lustrativa
El vi, de la DO Montsant, és un dels vins "temptadors" per sota dels 20 dòlars que el crític Eric Asimov recomana