TikTok entra al negoci dels restaurants i et portarà el menjar més viral a casa

'TikTok Kitchen' cuinarà les receptes més virals i les servirà a casa dels usuaris de la plataforma

| 21/12/2021 a les 05:46h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Gastronomia, TikTok
Imatge il·lustrativa
Una de les receptes més buscades a Catalunya segons Google aquest 2021 ha estat la de panellets. Tutorials a Youtube, articles a diaris i blogs i vídeos a TikTok mostraven com fer aquesta recepta catalana amb totes les variacions i formats possibles. Si traslladem a cada país aquestes dades, obtindrem les tendències mundials de les receptes del moment. A Colòmbia es busquen les receptes de pollastre, a Argentina 'panqueques' i als Estats Units les de 'chilli', 'french toast' o 'pancake'. Dades i més dades sobre el que vol menjar la gent. Dades que TikTok, a més de les dels seus milions d'usuaris, té dins els seus algoritmes.

El passat 17 de desembre TikTok anunciava TikTok Kitchen, un projecte que desenvoluparà als Estats Units a partir del pròxim mes de març. L'aplicació s'associarà amb Virtual Dining Concepts, una empresa de restaurants virtuals que utilitza els 'influencers' més mediàtics del país. Naixeran 330 restaurants a TikTok que portaran el menjar més viral a casa dels consumidors. Segons Bloomberg, la idea és arribar als 1.000 establiments a finals del 2022. Un d'aquests restaurants és MrBeast Burger, de l'excèntric i milionari youtuber Jimmy Donaldson (de 23 anys), que va començar venent un milió d'hamburgueses en només 3 mesos i que ja arriba als 1.500 locals a Estats Units, Canadà i Regne Unit.

TikTok Kitchen iniciarà al mes de març, quan començarà a rebre les comandes dels seus seguidors. Per preparar-les farà servir les instal·lacions d'algunes cadenes de restaurants ja existents que inclouran als seus menús aquells menjars que es tornin veritables tendències dins de l'app.

Robert Earl, fundador de Virtual Dining Concepts, ho té clar, "tens una plataforma amb mil milions d'espectadors mensuals que estan compromesos constantment, com mostren els números. És la primera vegada que hi ha una marca com aquesta: una audiència de centenars de milions de persones".

El pròxim McDonalds? Ho anirem veient.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Raïm macabeu de la serra de l'Ordal
Raïm macabeu de la serra de l'Ordal | Wikimedia Commons
Tot i que encara hi ha un cert grau d’incertesa sembla que l’origen d’aquesta varietat estaria a Catalunya o Aragó, d’on hauria passat a la resta de la península i al sud de França.
Boris Johnson
Boris Johnson | Wikimedia Commons
L'últim escàndol del primer ministre han estat els "Wine time Fridays", festes amb vi i una vintena de treballadors
Imatge il·lustrativa
Per tercer any consecutiu, Torres Brandy ​és la marca de brandi preferida dels bartenders segons Drinks International