Llopart, guardonat per la Sostenibilitat Ambiental en els Premis Barcelona Sustainable Tourism

Cristina Soler i Dalma Király, del Departament d’Enoturisme de Llopart rebien ahir el premi a la Sostenibilitat Ambiental per Llopart en el marc del Business With Social Value

Els 8 millors escumosos catalans segons Forbes

| 16/12/2021 a les 15:07h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Premis Barcelona Sustainable Tourism, Llopart, Premis Barcelona Sustainable Tourism
Imatge il·lustrativa
Llopart va rebre ahir el reconeixement a la Sostenibilitat Ambiental en els Premis Barcelona Sustainable Tourism a les Bones Pràctiques que atorga Turisme de Barcelona. Aquest guardó s’adreça a les empreses que promoguin i implementin la sostenibilitat en eixos que inclouen tant la sostenibilitat mediambiental, com la social, la cultural i l’accesibilitat. L’acte d’entrega va tenir lloc en el marc de l’esdeveniment anual Business with Social Value que promou l’activitat a favor de la sostenibilitat i dels col·lectius amb risc d’exclusió social.
Llopart ha obtingut el premi que reconeix la seva tasca en la preservació del medi ambient i la creació d’una “opció turística diversa, integrada i respectuosa amb l’entorn”. Un guardó que des del celler valoren molt positivament i que s’alinea amb els valors de defensa de la natura i la pràctica d’una viticultura ecològica, sostenible i de màxim respecte.
 

Cristina Soler i Dalma Király, del Departament d’Enoturisme de Llopart, segona i quarta per l’esquerra, respectivament


A més de Llopart, Turisme de Barcelona ha distingit el Museu Marítim de Barcelona amb el premi a la sostenibilitat social, la Casa Batlló per la seva tasca en la preservació i difusió del patrimoni cultural, la promotora musical Concert Studio per les accions implementades per a fer més inclusiu el Festival de Pedralbes, i en el camp de la sostenibilitat econòmica el premi ha estat per la Universitat Pompeu Fabra i la Bcn School of Management.

L’obtenció d´aquest premi per part de Llopart se suma al Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere que el celler ha obtingut en els darrers dos anys i  reforça la seva millora contínua en tots els àmbits de la gestió responsable, garantint el compromís ferm pel manteniment de l’equilibri natural i la lluita contra el canvi climàtic.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge d'una anterior edició de ProWein
Imatge d'una anterior edició de ProWein | ProWein Düsseldorf
Prowein Dusseldorf canvia les dates del certàmen i progama la fira els mateixos dies que la London Wine Fair, que ha emès un comunicat titllant el canvi "d'atac frontal".
Imatge il·lustrativa
Foto: Acadèmia de Poda
Xavier Bassa
El Xavier Bassa ens explica què és la biodinàmica i ens recomana cinc vins elaborats sota aquests preceptes.
Alba Balcells, directora general de l'INCAVI
Alba Balcells, directora general de l'INCAVI | INCAVI
La presentació del nou pla estratègic per als propers anys i el desplegament de la llei de la vitivinicultura, els dos eixos més rellevants