Oleoturisme al Celler Masroig amb visita al molí nou

L'experiència consisteix en visitar les instal·lacions del seu molí d’oli, sa La Serra d’Almos, i viure el procés de producció de l’oli d’oliva verge extra Les Sorts, de la DOP Siurana.

| 02/12/2021 a les 10:51h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Els vins de la setmana
Imatge il·lustrativa
El Celler Masroig, immers de ple en la campanya de l’oli nou, fa una aposta per impulsar l’oleoturisme presentant una activitat de cara a les properes setmanes. L’experiència consisteix en visitar les instal·lacions del seu molí d’oli, situat a La Serra d’Almos, i viure de primera mà tot el procés de producció de l’oli d’oliva verge extra Les Sorts, emparat en la Denominació d’Origen Protegida Siurana.

Els visitants podran fer un recorregut pel molí i conèixer les diferents fases del procés d’elaboració: des de l’entrada de les olives fins al primer raig d’oli, acabant amb un tast guiat de l’oli d’oliva verge extra. L’activitat, que requereix reserva prèvia, es podrà gaudir durant les properes setmanes del mes de desembre prèvies al Nadal.

El tret de sortida està previst per al pròxim dissabte 4 de desembre, amb tres torns disponibles: a les 11h, a les 12:30h i a les 16h. Properament, l’activitat es podrà realitzar durant els dissabtes 11 i 18 de desembre, a les 16h. Un cop passades aquestes dates, es podrà tancar la visita per a grups concrets sota reserva prèvia.

L’experiència oleoturística, que té una duració d’una hora aproximadament, té un cost de 8€ per persona, preu que es veu reduït fins a 4€ en nens majors de 10 anys. Els menors d’aquesta edat tindran la visita gratuita.

Previsió de la campanya de l’oli


La campanya de l’oli d’oliva verge extra del Celler Masroig va començar a finals d’octubre i s’allargarà fins pràcticament finals de desembre. La previsió de la campanya és molt positiva pel que fa a la qualitat i la quantitat d’olives recollides. Les olives han tingut una bona maduració, així que el resultat és un oli d’oliva molt afruitat, més fresc i dolç que la collita anterior, amb un picant més moderat. L’arbequina és l’oliva protagonista del Celler Masroig i el molí produeix un oli de qualitat verge extra de reconegut prestigi mundial.

 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge d'una anterior edició de ProWein
Imatge d'una anterior edició de ProWein | ProWein Düsseldorf
Prowein Dusseldorf canvia les dates del certàmen i progama la fira els mateixos dies que la London Wine Fair, que ha emès un comunicat titllant el canvi "d'atac frontal".
Imatge il·lustrativa
Foto: Acadèmia de Poda
Xavier Bassa | 1 comentari
El Xavier Bassa ens explica què és la biodinàmica i ens recomana cinc vins elaborats sota aquests preceptes.
Les caixes del vi català Maius, en una escena del primer capítol de la sèrie 'Una família unida'
Les caixes del vi català Maius, en una escena del primer capítol de la sèrie "Una família unida"
Les caixes del vi Priorat surten en una escena de la sèrie Sueca "Una família unida"